موضوعات داغ: # ترامپ # فوتبال # نمایشگاه کتاب # سیدعباس عراقچی # مذاکره # روسیه # امارات # فرانسه

دردسرهای فضای کار برای استارت‌آپ‌ها

دردسرهای فضای کار برای استارت‌آپ‌ها
کسب‌وکارهای نوپا معمولا برای آنکه به جایگاه با ثبات و سوددهی ثابت دست پیدا کنند نیازمند گذشت زمانند. این شرکت‌ها در گام نخست ناچارند تا هزینه‌های خود را تا حد امکان کاهش دهند. بنابراین استفاده از فضای کار اشتراکی یکی از راه‌های پیش رو برای استارت‌آپ‌ها محسوب می‌شود.

عدم تفکیک بسیاری از مفاهیم در دنیای استارت‌آپ‌ها موجب شده است که نیازهای اصلی همچنان معطل بماند. یکی از این موضوعات را می‌توان در جایگاه، مکان‌های اشتراکی کار برای استارت‌‌آپ‌ها مشاهده کرد.

به گزارش تجارت‌نیوز، کسب‌وکارهای نوپا معمولا برای آنکه به جایگاه با ثبات و سوددهی ثابت دست پیدا کنند نیازمند گذشت زمانند. این شرکت‌ها در گام نخست ناچارند تا هزینه‌های خود را تا حد امکان کاهش دهند. بنابراین استفاده از فضای کار اشتراکی یکی از راه‌های پیش رو برای استارت‌آپ‌ها محسوب می‌شود.

نکته قابل نقد در این میان خلط مفهوم شتاب دهنده و فضای کار اشتراکی است. در برخی موارد این مفاهیم چنان با هم یکی شده و مترادف فرض می‌شوند که نمی‌توان آنها را از یکدیگر جدا ساخت. در حالی که برخی از کسب‌وکارها تنها به فضای اشتراکی برای کار نیاز دارند تا بتوانند در میان‌مدت، دغدغه‌های خود در ارتباط فضای کاری را به حداقل برسانند و عمده نیرو و منابع محدود مالی خود را صرف ایده‌ها کنند.

بحران فضای کار اشتراکی

در شرایط کنونی اقتصادی، به نظر می‌رسد یافتن فضای کار اشتراکی با امکانات معقول به کاری دشوار تبدیل شده است. یکی از فعالان حوزه استارت‌آپ که به نمایندگی از چند استارت‌آپ تلاش می‌کرد برای آنها فضای کار اشتراکی مناسب را پیدا کند در جریان جست‌وجوهای خود به ساختمان کمال‌الدین بهزاد بر می‌خورد. این مکان که در تقاطع بلوار کشاورز و خیابان ۱۶ آذر واقع شده است زیر نظر معاونت علمی ریاست جمهوری اداره می‌شود.

[imp content=” ارائه امکانات به صورت دوره‌ای، ویژگی‌ شتاب دهنده‌ها است. اما سامسونگ برای در اختیار قرار دادن فضا مشابه شتاب دهنده‌ها عمل می‌کند”]

پیش‌تر، استارت‌آپ‌ها در این مجموعه مشغول کار بودند اما در نهایت این مجموعه اعلام کرده است که قصد راه‌اندازی شتاب‌دهنده دارد. نکته مهم اینکه شتابدهنده و ایجاد فضای کار اشتراکی دو مقوله مجزا به شمار می‌آیند و نباید به خاطر حمایت از یکی دیگری را نادیده گرفت.

نام سامسونگ نیز در میان ارائه کنندگان فضای کاری اشتراکی به چشم می‌خورد. اما نکته جالب در مورد این کمپانی، ارائه دوره‌ای فضای کار به استارت‌آپ‌ها است. ارائه امکانات به صورت دوره‌ای، ویژگی‌ شتاب دهنده‌ها است. اما سامسونگ برای در اختیار قرار دادن فضا مشابه شتاب دهنده‌ها عمل می‌کند. البته سامسونگ امکانات اختصاصی و ویژه‌ای نیز در اختیار استارت‌آپ‌ها قرار می‌دهد. به عنوان نمونه مرتبط با فضای کاری استارت‌‌آپ‌های حاضر اقدام به برگزاری ورک‌شاپ‌ و دوره‌های آموزشی می‌کند.

زاویه نام کمپانی دیگری است که در زمینه فضای کار اشتراکی نیز فعال است. این کمپانی برای تیم‌های دو، سه و چهار نفره طراحی شده و تعرفه آن از ۳۳۵ تا ۵۵۰ هزار تومان برای هر ماه اعلام شده است. مدت زمان در دسترس بودن (از ساعت ۷ صبح تا ۱۱ شب) وجود میزهای اختصاصی و دسترسی به اتاق کنفرانس از جمله مزایای استفاده از این فضای اشتراکی است.

متوسط هزینه استفاده از فضای کاری اشتراکی برای چهار نفر در مجموعه تیوان نیز از ۵۰۰ هزار تومان به بالا در ازای هر ماه است.

به نظر می‌رسد با توجه به وضعیت اقتصادی و افزایش قیمت‌ها در زمینه‌های گوناگون، هزینه‌فضای اشتراکی برای کار نیز افزایش پیدا کرده است. از سوی دیگر متقاضیان برای حضور در فضای اشتراکی کار افزایش پیدا کرده‌اند. از این رو ارائه کنندگان خدمات برای استارت‌آپ‌ها ناچار به دوره‌ای کردن فضای اشتراکی اقدام می‌کنند.

12029716 10207943488013600 2841677240773734301 o

نمونه‌ای از فضای کار اشتراکی مناسب کسب و کارهای نوپا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی