موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # حقوق بازنشستگان # بیت کوین # قیمت سکه # قیمت دلار # بازار سهام # ارزش معاملات بورسی # صندوق طلا

آیا گوگل در صنعت بازی‌های کامپیوتری موفق خواهد شد؟

آیا گوگل در صنعت بازی‌های کامپیوتری موفق خواهد شد؟
انتشار هر خبری از سوی گوگل، یکی از بزرگ‌ترین غول‌های فناوری معادلات را در این دنیا تغییر می‌دهد. در آخرین نمونه گوگل اعلام کرده است که تمایل دارد به بازار بازی‌های کامپیوتری نیز وارد شود.

انتشار هر خبری از سوی گوگل، یکی از بزرگ‌ترین غول‌های فناوری معادلات را در این دنیا تغییر می‌دهد. در آخرین نمونه گوگل اعلام کرده است که تمایل دارد به بازار بازی‌های کامپیوتری نیز وارد شود.

به گزارش تجارت‌نیوز، گفته می‌شود تصمیم گوگل همزمان در قالب حضور سخت‌افزاری و نرم‌افزاری است و پروژه مذکور تا نهایی شدن با نام رمز «یتی» (غول افسانه‌ای برفی که در هیمالیا زندگی می‌کند) شناخته خواهد شد. بر اساس گزارش‌ها گوگل در جریان برگزاری نمایشگاه E3 در سال ۲۰۱۸ جلساتی را با برخی توسعه‌دهندگان برگزار کرده است که نشان از جدیت گوگل در مسیر اعلام شده دارد.

[imp content=”علاوه بر گوشی‌های هوشمند، گوگل در زمینه ساخت لپ‌تاپ و تبلت نیز دستاوردهای قابل دفاعی را به بازار عرضه کرد.”]

اما برگزاری چندین جلسه و صرف هزینه مالی برای راه‌اندازی پلتفرم بازی جدید، کافی نیست. آیا گوگل می‌داند که از راه‌اندازی پلتفرم بازی چه می‌خواهد؟ آیا آینده این صنعت و پتانسیل‌های موجود در آن را می‌شناسد؟ غول دنیای جست‌وجوی اینترنتی، سال‌هاست که به راه‌اندازی بخشی برای بازی‌های کامپیوتری علاقه‌ نشان داده است.

صنعت بازی‌های کامپیوتری دارای ظرفیت‌های عظیمی است که می‌تواند چشم میلیون‌ها بیننده را به خود جلب کند. در معرض دید قرار گرفتنی که زمینه را برای تبلیغات و درآمد بیشتر فراهم خواهد کرد. تلاش‌هایی مشابه آنچه در سال جاری رخ داده نیز در سال ۲۰۱۴ جریان داشت. در آن دوره، گوگل قصد داشت کمپانی twitch را خریداری کند. تصمیمی که البته انجام نشد. به این ترتیب شایعات ورود گوگل به دنیای بازی‌های کامپیوتری بار دیگر تقویت شد.

تجربه گوگل برای ورود به عرصه‌های جدید

تلاش برای ورود به صنعت بازی‌های کامپیوتری چه در عرصه نرم‌افزاری و چه در زمینه تولید سخت‌افزار، اولین چالش تجربه ناشناخته‌ها برای گوگل نیست. سال‌ها پیش این کمپانی اعلام کرد که قصد ورود به دنیای گوشی‌های هوشمند را دارد. ورودی که با چالش‌های زیادی روبرو بود و در نهایت غول فناوری دنیا، توانست کارنامه درخشانی از خود به جا بگذارد. ساخت گوشی‌های هوشمند با همکاری کمپانی‌هایی چون اچ‌تی‌سی، سامسونگ و ال‌جی از یک سو و ساخت و توسعه سیستم عامل اندروید از سوی دیگر موجب شد تا گوگل به عنوان کمپانی تک بعدی شناخته نشود.

علاوه بر گوشی‌های هوشمند، گوگل در زمینه ساخت لپ‌تاپ و تبلت نیز دستاوردهای قابل دفاعی را به بازار عرضه کرد. کروم‌بوک‌ها محصولات این کمپانی بودند که در آغاز ساختار بسیار ساده‌ای داشتند و سیستم عامل آن نیز بر پایه مرورگر کروم بود. اما به مرور و با همکاری کمپانی‌های بزرگ ساخت لپ‌تاپ این کمپانی توانسته است سهم مهمی از فروش لپ‌تاپ‌های اختصاصی به دست‌ آورد.

زیرساخت‌های موجود

در شرایط کنونی گوگل از ابزارهای مهمی برخوردار است. فروشگاه گوگل، سرویس‌های ابری و ایمیل از جمله خدمات گوگل است که در صورت راه‌اندازی پلتفرم بازی می‌تواند به عنوان ابزاری یکپارچه در خدمت برنامه جدید قرار بگیرد. سرویس پخش ویدیوی گوگل، یوتیوب نیز در این مسیر می‌تواند خدمات زیادی را به کمپانی تولید کننده ارائه کند.

فرهنگ بازی‌های کامپیوتری در سال‌های اخیر دستخوش تغییرات فراوانی شده است. مفهوم بازی‌های آنلاین و استریمینگ در سال‌های گذشته بیش از پیش رشد کرده است. اما هنوز کمپانی‌های بازی در مورد استریمینگ با نواقصی روبرو هستند. گوگل در ارتباط با استریمینگ نیز برگ برنده‌ای در اختیار دارد. گوگل فیبر و برنامه‌های این کمپانی برای افزایش سرعت و پهنای باند یکی از مهمترین موضوعاتی است که می‌تواند طمع مدیران را برای راه‌اندزای سرویس بازی توجیه کند.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی