به گزارش تجارتنیوز، هاشم پسران، اقتصاددان سرشناس ایران که کاندیدایی دریافت جایزه نوبل اقتصاد را هم در کارنامه دارد در یک گفتگوی ویدیویی (با اکو ایران) به وضعیت اقتصاد ایران در دوران شیوع کرونا میپردازد. او از وجه تشابه اقتصاد ایران و جهان از نظر اثرگذاری ویروس کرونا بر اقتصاد سخن میگوید و دادن بسته معیشتی به مردم در این دوران را توصیه میکند.
به گفته این اقتصاددان، نباید نگران اثر تورمی بسته معیشتی دولت به مردم در دوران کرونا بود اما این حمایت نهایتا نباید بیش از چهار ماه باشد.
وی همچنین میگوید زودتر از سه ماه نمیتوان انتظار داشت که اقتصاد ایران به حالت عادی برگردد.
مطالعه بیشتر:
کشور شما برای مقابله با کرونا چه میکند؟
عامل اصلی تورم ، خلق پول بانک ها هست که پایه پولی و نقدینگی را عمدتا بانک ها متورم میکنند و حتی دولت ها هم ذلیل بانک ها هستند.
در آمریکا فقط ۱۳ بانک تجاری از روز اول بوجود آمده و هنوز هم ۱۳ تا است که این ۱۳ خانواده مشهور به فراماسونر بودن هستند و میتوانند خلق پول کنند و در ایران تمام بانک ها تجاری هستند و میتوانند خلق پول کنند تمام بانک های ما باید واسطه وجوه شوند و برای تسهیلات ضوابط مشخص و معینی تعیین شود که آحاد جامعه بتوانند بهره مند شوند نه اینکه پرداخت تسهیلات بر اساس رانت و رابطه باشد.
مرسی که با انسان های دانشمند و فرهیخته مصاحبه میکنید.
بجای ریال به مردم نفری ۲
دلار بدین ببینید چطور دلار سقوط میکنه کاری میکنم با ۲میلیارد دلار که ارزش پول ملی بالا بره واقعن باید زرنگ باشیم در مقابل حیله امریکا نه اینکه در دام امریکا بیفتیم فقط دلار دادن به مردم باعث ارزش ریال میشه اخر همین باعث میشه که دولت صاحب دلارهای خانه ها هم بشه همه میفروشن تو پایین اومدن دلار
نظرت اشتباه کاملا
این چی حرفی هست پول دادن به مردم باعث ایجاد تورم میشه که بعدها همین مردم باید تاوان این نظرسنجی بی مورد شمارو بدهد به نظرم من اقتصادتنهای مثل شما باعث این دگرگونی بازار شده مطمئنم هرکسی که اینجور اضهار نظرت داره همشون یا دلار یا طلا یا سهام خریدن که باعث میشه تورم بیشتر ثروتمندان شدن آنها هست
خدا نکرده بنده خدا اقتصاد دان هست حتما یه چیزی می دونه