موضوعات داغ: # قیمت سکه # آلودگی هوا # قیمت دلار # قیمت طلا # پیش بینی بازارها # بازار سهام # قیمت مصالح ساختمانی # تعطیلی مدارس

تکمیل تجهیزات نیروهای اطفای حریق در بودجه سال آینده

تکمیل تجهیزات نیروهای اطفای حریق در بودجه سال آینده
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس با قدردانی از همدلی و حضور نیروهای مختلف در عملیات مهار آتش‌سوزی جنگل‌های شمال کشور، بر لزوم تقویت تجهیزات و ایجاد شرایط قانونی برای حمایت از نیروهای عملیاتی تأکید کرد.

به گزارش تجارت نیوز، محمدجواد عسکری، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، ظهر امروز ( یکشنبه ۲ آذرماه) در جریان بازدید از روند اطفای حریق جنگل‌های شمال کشور و در جمع نیروهای امدادی دستگاه‌های مختلف، با اشاره به حضور گسترده و هماهنگی مجموعه‌های عملیاتی گفت: خوشبختانه همه دستگاه‌ها با همدلی و همراهی مثال‌زدنی وارد میدان شدند. این وفاق و مشارکت که از همه اقشار، گروه‌ها و مجموعه‌ها شاهد بودیم، در دنیا کم‌نظیر است.

وی تأکید کرد که عملیات اطفای حریق با تلاش یکپارچه نیروها تقریباً کنترل شده و لکه‌های باقیمانده نیز با مدیریت میدانی در حال مهار است.

عسکری افزود: اینکه در لحظه خطر، همه دستگاه‌ها بدون توجه به تفاوت‌ها کنار هم قرار می‌گیرند و با یک مدیریت واحد عمل می‌کنند، نشان‌دهنده ظرفیت عظیم کشور در بحران‌هاست.

رئیس کمیسیون کشاورزی در عین حال به گلایه نیروهای عملیاتی درباره کمبود تجهیزات اشاره کرد و گفت: گله‌مندی عزیزان به‌حق است. اگر امکانات و تجهیزات کافی در اختیارشان بود، عملیات مهار آتش قطعاً سریع‌تر و با فشار کمتری انجام می‌شد.

او با تاکید بر اینکه مجلس در این حوزه مسئولیت مستقیم دارد، افزود: مجلس حتماً وظیفه خود را انجام خواهد داد. هم در بودجه ۱۴۰۵ و هم از طریق ظرفیت‌های قانونی، تلاش می‌کنیم فضا برای فعالیت نیروهای میدانی هموار شود تا بدون نگرانی و با پشتوانه قانونی کامل بتوانند مأموریت‌های خود را انجام دهند.

عسکری در پایان تصریح کرد: نیروهای عملیاتی صادقانه برای حفاظت از جنگل‌ها تلاش می‌کنند و لازم است دستگاه‌های مسئول نیز در مواقع خطر، با تجهیزات و امکانات کامل از آن‌ها پشتیبانی کنند تا هیچ خللی در مأموریت‌های آینده ایجاد نشود.

منبع: خانه ملت

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی