موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # پیش بینی قیمت دلار # پیش بینی قیمت سکه # پیش بینی قیمت طلا # جنگ تجاری # جنگ تعرفه ای # بازار سهام # پیش بینی بورس

سنگ آهن به زیر ۱۰۰ دلار می رسد

سنگ آهن به زیر ۱۰۰ دلار می رسد
تحلیلگران استرالیایی انتظار دارند قیمت سنگ آهن در سال جاری میلادی تا ۹۶ دلار هر تن کاهش یابد و در سال ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ نیز به ترتیب تا ۸۴ و ۷۷ دلار هر تن نیز برسد.

به گزارش تجارت‌نیوز، پیش بینی شده درآمد صادراتی سنگ آهن استرالیا در سال مالی ۲۰۲۵-۲۰۲۴ از ۱۳۸ میلیارد دلار سال قبل به ۱۱۴ میلیارد دلار برسد و سال آینده نیز ۱۰۲ میلیارد دلار گردد.

این برآوردهای منفی با توجه به رکود تقاضای فولاد و افزایش ذخایرسنگ آهن بنادر چین صورت گرفته و در حال حاضر، منفی ترین عامل برای بازار، مازاد عرضه سنگ آهن است که از جانب تقاضای بازار چین حمایت نمی شود. انتظار می‌رود در کوتاه‌مدت، قیمت‌ها نسبتا در ثبات باشند.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی