به گزارش تجارتنیوز، مدیر روابط عمومی فرودگاه های خراسان رضوی گفت: با توجه به تاخیرهای مکرر پروازی از سوی برخی شرکتها، مدیرکل فرودگاه های استان به آنها تذکر داد.
حسن جعفری به ایرنا افزود: شرکت هواپیمایی چابهار از جمله شرکتهایی است که در انجام پروازها تاخیر زیادی دارد.
وی اضافه کرد: در این راستا امروز نماینده شرکت هواپیمایی کشوری تذکر مدیرکل فرودگاه های استان را به این شرکت و الزام به ساماندهی وضعیت پروازها ابلاغ کرد.
جعفری افزود: این شرکت هواپیمایی روز گذشته در پروازی از مشهد به مقصد تهران، ۵٠٠ دقیقه تاخیر داشت و هیچ نماینده ای نیز برای پاسخگویی مسافران در فرودگاه مشهد حضور نداشت.
مدیر روابط عمومی شرکت فرودگاه های خراسان رضوی گفت: در دهه کرامت با توجه به افزایش تقاضای سفر، برخی شرکتها به تعهدات خود نسبت به مسافران عمل نکردند که همه آنها ملزم به کسب رضایت مسافران و ساماندهی پروازها شدند.
فرودگاه بینالمللی شهید هاشمینژاد مشهد با گستره ۵۴۰ هکتار، پس از فرودگاه مهرآباد تهران دومین فرودگاه پرترافیک کشور است که پیش از شیوع کرونا به طور میانگین روزانه ۱۸۰ پرواز و در زمان اوج مسافرتها تا ۲۵۰ پرواز ورودی و خروجی روزانه در آن انجام میشد
کدام اخطار… یکی از شرکت ها 48 هواپیما دارد ولی 16 تا عملیاتی است…قطعات بیش از توان کار کرده اند و نمی توان مشکلات فنی را انکار کرد…بدون برجام ایرلاین های ایران حداکثر 5 سال عمر کنند هرچند مدتهاست همگی وارد زیان شده اند و فقط جهت حفظ آبروی کشور،پروازی هستند.