خبر مهم:

کد مطلب: ۴۵۵۱۲۴

تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

آخرین جزئیات طرح مالیات بر عایدی سرمایه / طرحی که هنوز به هیات رئیسه مجلس نرسیده است

آخرین جزئیات طرح مالیات بر عایدی سرمایه / طرحی که هنوز به هیات رئیسه مجلس نرسیده است

به گفته یک نماینده مجلس یازدهم طرح اخذ مالیات بر عایدی سرمایه، برای کنترل سوداگری ملک، خودرو و… امروز توسط نمایندگان امضا شد و احتمالا فردا تقدیم هیات رئیسه می‌شود.

احسان خاندوزی، نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم در صفحه اینستاگرام خود نوشته است: امضاهای امروز: ۱-طرح اخذ مالیات بر عایدی سرمایه، برای کنترل سوداگری ملک، خودرو و… ۲- طرح یکپارچه کردن دیتای همه دستگا‌ه‌های حمایتی به تفکیک کد ملی ایرانیان. هر دو از اولویت‌های پیگری خواهد بود.

وی در این خصوص به تجارت‌نیوز گفت: احتمالا این طرح مالیات بر عایدی سرمایه فردا به هیات رئیسه مجلس تقدیم شود.

همچنین در گزارش تسنیم از این طرح آمده است: نرخ‌های مالیاتی در سهام، سهم الشرکه، حق تقدم و سایر اوراق بهادار: برای دوره تملک کمتر از شش ماه به نرخ بیست (۲۰) درصد؛ دوره تملک بیش از شش ماه تا سقف دو سال به نرخ ده (۱۰) درصد؛ برای دوره تملک بیشتر از دو سال سال به نرخ پنج (۵) درصد تبصره- در موارد خرید و فروش متعدد یک یا چند نوع سهام، سهم الشرکه و حق تقدم، محاسبه عایدی سرمایه و تعیین دوره تملک آن بر اساس ترتیب تاریخ خریدهای انجام شده از اولین خریدهای همان سهم صورت می‌گیرد.

انتشار این خبر با واکنش کاربران توئیتری نیز همراه بوده است.

یکی از کاربران در این خصوص در توئیتر خود نوشت: «ای کاش نمایندگانی که اخیرا در مجلس مستقر شدند بدانند که ما شور انقلابی شما رو درک می‌کنیم اما باید درک کنید که ارایه طرح بدون بررسی کارشناسی به ویژه بازار سرمایه رو دچار التهاب می‌کنه! توییت های شما از دیروز بورس رو بهم ریخته پاسخگو باشید!».

کاربر دیگری نوشت: «اصلا این کارشون معنی نمیده. وقتی شرکت‌ها خودشون دارن مالیات میدن، دوباره یک مالیات دیگه از سهام دار باید بگیرن».

کاربری نیز با اشاره به اختلالات هسته معاملات بورسی نوشت:«مالیات؟ مالیات گرفتن حساب و کتاب داره! مگه میشه از همه چی مالیات گرفت و خدمات نداد؟!! هسته خراب آنلاین خراب!»

همچنین در این خصوص براساس پیشنهاد وزارت اقتصاد برای لایحه اصلاح مالیات‌های مستقیم، نرخ مالیات بر عایدی بر اساس مدت تملک یک سال و کمتر ۲۵ درصد و بیش از یک سال تا شش سال به‌ازای هر سال ۲٫۵ واحد درصد از نرخ مذکور کاهش خواهد یافت، همچنین برای معاملات هفت سال و بیشتر نرخ مذکور ۱۰ درصد لحاظ شده است.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.