کد مطلب: ۵۴۸۷۰۹

پیش‌بینی قیمت دلار امروز ۱۷ خرداد

پیش‌بینی قیمت دلار امروز ۱۷ خرداد

دلار در انتهای هفته گذشته به سوی محدوده‌های پایین‌تر حرکت کرد. روز پنج‌شنبه اسکناس آمریکایی نتوانست حمایت ۲۳ هزار و ۸۰۰ تومانی را حفظ کند و با ۱۴۰ تومان افت به بهای ۲۳ هزار و ۷۸۰ تومان رسید.

به گرارش تجارت‌نیوز ، به‌رغم افت قیمت دلار در روز آخر هفته، علامت بازدهی اسکناس آمریکایی مثبت باقی ماند. دلار در هفته گذشته ۴/ ۲ درصد افزایش قیمت را به ثبت رساند. این در حالی بود که دو هفته قبل، ‌اسکناس آمریکایی افزایش کمتر و حدود ۱/ ۱ درصدی را تجربه کرده بود.

اقتصادنیوز نوشت:

در هفته ای که گذشت داده های موسسه ISM در بخش خدمات و تولید منتشر شد و داده های اشتغال در بخش خصوصی ADP در روز پنجشنبه نزدیک به ۱ میلیون نفر منتشر شد که داده بسیار خوبی بود و به نوعی انتظار بازار را برای داده های NFP بالا برد و باعث افزایش قدرت دلار هم شد اما گزارش اشتغال مورد انتظار روز جمعه کمی کمتر از انتظارات پیش بینی شده بود( ۵۵۹ هزار نفر) که مقداری باعث ضعف دلار هم شد اما افزایش استخدام در بخشهای اصلی در این گزارش، میتواند نشان مثبتی باشد و نرخ بیکاری از ۶٫۱ درصد در آوریل به ۵٫۸ درصد کاهش یافت.

در حالی که چالش ها در یافتن کارگر،به ویژه در بخش کم دستمزد، همچنان در گزارش های کیفی برجسته شده است،افزایش رشد شغلی، حداقل اندکی ، با این مفهوم که کمبود نیروی کار عامل اصلی محدود کننده بهبود اقتصادی هستند مطابقت دارد.

نکته جالب در داه های NFP این ماه این بود که برای دومین ماه متوالی شاهد افت اشتغال در ساخت و ساز هستیم( منفی ۲۰ هزار نفر) که با توجه به قدرت فعالیت در این بخش،عجیب به نظر می رسد.

در همین حال خرده فروشی ، خدمات مالی و اشتغال دولت فدرال با کاهش ۱۱۷ هزار نفر روبروی بود اما میزان اشتغال در بخش خدمات مانند اوقات فراغت و مهمان نوازی با رشد همراه بود. میزان اشتغال در این بخش ، ۲۹۲ هزار شغل بیشتر از دوره قبل بود.

به طور کلی این گزارش اشتغال (NFP) میتواند تاییدی بر صحبت های اعضای FED باشد که هنوز با اهداف خود فاصله داریم.

در هفته پیش رو داده های شامل اعتماد به نفس مصرف کننده منتشر میشود که باید احتمالا ثابت بماند ، اما به دنبال افزایش بیشتر انتظارات تورمی می تواند اضطراب بیشتر مصرف کنندگان را نشان دهد. در این هفته، تراز تجاری ممکن است به میزان ناچیزی کاهش یابد ، اما این احتمالاً منعکس کننده مسائل پیرامون زنجیره تأمین و مشکل در تهیه اجزا و قطعات به جای هرگونه افت تقاضای داخلی است.

در نیمه اول هفته ، آمار تولید و تولید مسکن در ایالت نیویورک اعلام می شود. انتظار داشته باشید که در اوایل هفته تعداد تولیدات مه بیشترین علاقه بازار را به خود جلب کند. پس از یک چهارشنبه آرام ، تمرکز آمار ادعای بیکاری هفتگی معطوف خواهد شد.

می توان انتظار داشت که ارقام ادعای بیکاری تأثیر بیشتری بر دلار داشته باشند.در پایان هفته ، آمارهای بخش خصوصی قبل از شروع و آمار فروش خانه های موجود اعلام می شود.

روز چهارشنبه مزایده اوراق قرضه ۱۰ ساله آمریکا برگزار میشود که باید آن را هم دنبال کرد.

در هفته پیش رو مهم ترین داده، داده های مرتبط با تورم (CPI) است که یکی از داده های مهم تا قبل از جلسه ۱۶ ژوئن FOMC است. در این هفته احتمالاً شاهد افزایش بیشتر تورم قیمت مصرف کننده خواهیم بود پیش بینی ها برای این داده در بعد سالانه ۳٫۴ درصد ( بدون انرژی و غذا) و ۴٫۶ درصد در حالت کلی، است ولی هنوز هم در این داده ها باید اثرات پایه ای ( base effect ) و اختلال در زنجیره تامین را در نظر گرفت. همچنین در بعد ماهانه پیش بینی ها برای CPI کمتر از اعداد ماه قبل است.انتظار داشته باشید شاخص قیمت مصرف کننده بیشترین تأثیر را بر دلار و احساسات بازار داشته باشد.

در جبهه سیاست های پولی ، صورتجلسات FOMC در روز چهارشنبه مهم خواهد بود. هرگونه صحبت درباره تورم بیشترین توجه را خواهد داشت. در هفته گذشته ، دلار با افزایش ۰٫۱۰٪ به ۹۰٫۳۲۱ رسید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.