خبر مهم:

کد مطلب: ۱۶۵۲۶۰

آمادگی صنعت آب برای جذب سرمایه میلیاردی

آمادگی صنعت آب برای جذب سرمایه میلیاردی

سرپرست وزارت نیرو اعلام کرد که صنعت آب و فاضلاب آماده جذب ۱۶۰ هزار میلیارد تومان سرمایه است.

سرپرست وزارت نیرو گفت: صنعت آب و فاضلاب آماده جذب ۱۶۰ هزار میلیارد تومان سرمایه است.

به گزارش تجارت‌نیوز ، ستار محمودی امروز در اختتامیه سومین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران، با تاکید بر این‌که رقابت در بازارهای بین‌المللی، نیازمند تشکیل کنسرسیوم‌های داخلی است، اظهار کرد: از طریق قرار گرفتن واحدهای کوچک کنار هم یک ساختاری بزرگ‌تر ایجاد می‌شود و آن ساختار حتما می‌تواند بخشی از بازارهای بین‌المللی را در اختیار بگیرد.

وی با بیان این‌که بازاری که در دسترس صنعت‌گران داخلی قرار دارد، در اختیار کمتر تولیدکنندگانی در کشورهای منطقه است، اظهار کرد: جمعیت ۸۰ میلیون نفری کشور، ۲۰۰ میلیون نفری منطقه و ۴۰۰ میلیون نفری فرامنطقه‌ای، ظرفیت مناسبی برای فعالیت صنعت‌گران داخلی است.

سرپرست وزارت نیرو با اشاره به ظرفیت ١٢٠٠ شهر و ۳۰ هزار روستا برای توسعه تاسیسات و خدمات در بخش آب و فاضلاب، ناکید کرد: بازار طراحی، تولید و اجرا و همچنین بهره‌برداری و خدمات بعد از فروش برای فعالان صنعت آب فراهم است.

وی افزود: وزارت نیرو برای این کار نیازمند ارتباطات مستقیم با سندیکاها و صنف‌هاست که هم انتقادهای آنها را بشنود و هم در عرصه کارفرمایی، انتظارها را تشریح کند. در این ارتباط، وزارت نیرو و فعالان بخش خصوصی می‌توانند شیوه‌های پشتیبانی از سرمایه‌گذاری در خارج از کشور و مشارکت در کشورهای ثالث را با هم هماهنگ کنند.

محمودی افزود: ما قصوری در قبال صنعت‌گران و پیمان‌کاران داریم و آن این است که نتوانستیم آن‌طور که آن‌ها کار کردند و بدهکار شدند، به وظیفه خود عمل کنیم.

وی گفت: مشکلات حصول درآمد و اعتبارها این فرصت را از ما گرفت اگر چه تا آن‌جا که میسر بود نگذاشتیم بسیاری از صنایع لنگ شوند و چه به صورت نقدینگی، اوراق مشارکت و غیره کمک‌هایی ارائه شد اما نسبت به پیشتازی بخش خصوصی، نتوانستیم به لحاظ منابع پاسخ‌گوی آن‌ها باشیم.

سرپرست وزارت نیرو ادامه داد: همکاری بخش خصوصی و دولتی، می‌تواند به تدوین مقررات درست، مقررات زدایی و اصلاح فرآیندها کمک کند.

محمودی با اشاره به دستاوردهای صنعت آب گفت: امروز نوعی از لوله‌ها با کیفیت و مقاومت بالا و در عین حال با وزنی تا ۳۰ درصد کمتر از وزن معمول، ساخته می‌شود. این دستاوردها حاصل کار، دانش، تحقیق و توسعه است. این محصولات، وجود زنجیره‌ای در صنایع مرتبط با آب را نشان می‌دهد.

منبع: ایسنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.