موضوعات داغ: # اخذ مالیات # افزایش قیمت سکه # بازار طلا و سکه # پیش بینی قیمت سکه # افزایش قیمت بلیت # بلیت قطار مسافری # پیش فروش بلیت قطار # قیمت طلا دست دوم

از سرگیری عرضه‌های اولیه در بازار سهام از فردا

رشد شاخص بورس از ابتدای امسال به ۱۳.۸ درصد رسید

تعداد ۱۶ میلیون سهم شرکت شیر و گوشت زاگرس فردا (سه‌شنبه) در فرابورس ایران عرضه اولیه می‌شود.

تعداد 16 میلیون سهم شرکت شیر و گوشت زاگرس فردا (سه‌شنبه) به روش ثبت سفارش در بازار دوم فرابورس عرضه اولیه می‌شود.

به گزارش تجارت‌نیوز، این گزارش می‌افزاید: برای این عرضه اولیه حداکثر سهمیه هر کد حقیقی و حقوقی، 130 سهم و کف و سقف قیمتی به ترتیب 3400 و 3500 ریال تعیین شده است.

همچنین شرکت کارگزاری بورس بهگزین و شرکت مادر تخصصی مالی و سرمایه‌گذاری سینا متعهدین خرید این عرضه سقف با تعهد خرید 50 درصد از کل سهام قابل عرضه اعلام شده‌اند.

گفتنی است شرکت شیر و گوشت زاگرس که در استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد، از زیرمجموعه‌های بنیاد مستضعفان بوده و در زمینی به مساحت 300 هکتار، دارای 5 هزار گله بوده و سال گذشته قادر به تولید بیش از 30 هزار تن شیر و 28 هزار تن محصولات زارعی و 600 تن محصول باغی شده است.

همچنین این شرکت با سرمایه 8 میلیارد تومانی سود هر سهم سال مالی اسفندماه جاری را 482 ریال پیش‌بینی و در عملکرد نیمه اول سال هم 205 ریال را پوشش داده است.

گفتنی است پس از عرضه اولیه سهام شرکت‌های “به پرداخت ملت”، “داده گستر عصر نوین”، ” فولاد کاوه جنوب کیش”، “مبین وان کیش”، “هتل پارسیان کوثر اصفهان”، “تولیدی چدن‌سازان”، “تولید و صادرات ریشمک”، “لیزینگ ایران و شرق” و “آسیا سیر ارس” و “شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان شرقی” و “تامین سرمایه امید”، فردا از دوازدهمین عرضه اولیه امسال بازار سرمایه رونمایی می‌شود.

 

منبع: تسنیم

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی