موضوعات داغ: # ارزش معاملات بورس # عرضه کالا در بورس کالا # بازار سهام # پیش بینی بازارها # نمایشگاه کتاب # قیمت سکه # پرسپولیس # افت شاخص بورس

تعرفه بالا،عامل اصلی ورود سم بی کیفیت به کشور

ea0cf8fa7dbf9bcbcd95665a78286a58_XL.jpg
رئیس انجمن سم و کود،علت اصلی قاچاق گسترده سم و کود بی کیفیت به کشور را تعرفه بالای واردات آن اعلام کرد. حسین یزدی با اشاره به اینکه تعرفه واردات سموم کم خطر 4 درصد است ، افزود: برای جلوگیری از قاچاق سموم کاهش تعرفه کافی نیست باید عوارض واردات نیز کاهش یابد. وی گفت: […]

ea0cf8fa7dbf9bcbcd95665a78286a58_XL.jpg

رئیس انجمن سم و کود،علت اصلی قاچاق گسترده سم و کود بی کیفیت به کشور را تعرفه بالای واردات آن اعلام کرد.
حسین یزدی با اشاره به اینکه تعرفه واردات سموم کم خطر 4 درصد است ، افزود: برای جلوگیری از قاچاق سموم کاهش تعرفه کافی نیست باید عوارض واردات نیز کاهش یابد.
وی گفت: مجموع هزینه عوارض واردات سموم کم خطر به کشور 46،5 درصد است که
انگیزه زیادی برای قاچاق پرسود این گروه از سموم از مرزهای افغانستان ، پاکستان ، عراق و ترکیه فراهم کرده است.
رئیس انجمن سم و کود افزود: متأسفانه تعرفه واردات سموم عادی و پرخطر 5 درصد و تقریبا هیچ است ، بنابر این واردات رسمی نیز بیشتر به واردات این گروه از سموم تمایل دارد.
حسین یزدی گفت: عوارض سموم کم خطر و با کیفیت ، بالاست و چون قیمت عرضه این گروه از سموم بالاست واردات به صورت قاچاق خواهد بود اما شایط سموم عادی و پرخطر هم برای تولید و هم برای واردات کاملاً مهیا است.
وی افزود: سال گذشته به وزارت جهاد کشاورزی و سازمان حفظ نباتات کشور پیشنهاد دادیم عوارض واردات سموم کاهش یابد در پی این پیشنهاد دستورالعمل کاهش تعرفه به گمرک کشور ابلاغ شد و با وجود پیگیری مسئولان تاکنون اجرایی نشده است.
رئیس انجمن سم و کود همچنین از چگونگی نظارت برکیفیت واردات و تولید سموم در کشور انتقاد کرد و گفت: قرار بود یارانه واردات سموم پرخطر حذف و هزینه آن صرف نظارت و کنترل کیفی سموم شود اما نظارت دقیقی وجود ندارد.
حسین یزدی افزود : در دو سال گذشته تولیدات بی کیفیت سموم در داخل خسارت سنگینی را به باغات استان های گلستان و مازندران وارد کرده است.
وی گفت: نمونه آن سم کاپیتان از تولیدات چهار شرکت داخلی بود که خسارت جبران ناپذیری به بخشی از باغات کشور وارد کرد.
رئیس انجمن سم و کود افزود: تولید سموم داخل فرموله نیست و فقط صنایع تبدیلی ساده است و فرمولاسیون دقیقی وجود ندارد.
حسین یزدی نبود مدیریت کافی در فروشگاه های عرضه سموم را از دیگر عوامل عرضه سموم بی کیفیت دانست و گفت: هفت هزار فروشگاه عرضه سموم در کشور داریم که فقط سه هزار فروشگاه آن مجوز دارند و بقیه بدون مجوز سموم را عرضه می کنند.
وی افزود: بارها پیشنهاد دادیم که فروشگاه های عرضه سموم را ساماندهی کنند که این طرح با همکاری سازمان حفظ نباتات کشور و سازمان نظام مهندسی کشاورزی آغاز شده اما هنوز تکمیل نشده است.
رئیس انجمن سم و کود گفت: در شهر تهران خودمان برای ساماندهی فروشگاه ها اقدام کردیم و در استان تهران چگونگی فعالیت 200 فروشگاه و در شهر تهران نیز 100 فروشگاه را ارزیابی و برای صدور مجوز اقدام کردیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،حسین یزدی افزود: سموم تولید داخل کشور سموم قدیمی است و میزان سموم جدید که دوره ماندگاری بسیار پایینی دارد در کشور به 4 درصد هم نمی رسد و از طرف دیگر به علت عوارض بالا خرید آن برای کشاورز مقدور نیست.
وی گفت: باید شرایط برای واردات و تولید سموم جدید کم خطر فراهم شود.
نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی