کد مطلب: ۲۹۵۱۴۶

خرید هزار میلیارد تومان تجهیزات و سامانه هوایی در پسابرجام

خرید هزار میلیارد تومان تجهیزات و سامانه هوایی در پسابرجام

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: در 3.5 سال گذشته یک هزار میلیارد تومان تجهیزات و سامانه ناوبری هوایی و فرودگاهی خریداری شده است.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: در 3.5 سال گذشته یک هزار میلیارد تومان تجهیزات و سامانه ناوبری هوایی و فرودگاهی خریداری و معادل یک هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های عمرانی در فرودگاه‌ها هزینه کردیم.

به گزارش تجارت‌نیوز، آیین آغاز طرح «پرورش نسل آینده مدیران فرودگاهی در تراز جهانی» عصر شنبه با حضور وزیر راه و شهرسازی و مدیران بخش هواپیمایی برگزار شد.

در این مراسم مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: در 3.5 سال گذشته تلاش کردیم آسیب‌های صنعت هوانوردی را در ایران به خوبی شناسایی و برای رفع آن تلاش کنیم.

«رحمت‌الله مهابادی» اضافه کرد: نوسازی سامانه‌های راداری، سیستم‌های کمک ناوبری و خدمات فرودگاهی یکی از مهمترین وظایف در بخش خدمات فرودگاهی بود که توانستیم در دوران کوتاه پسابرجام بسیاری از خواسته‌های خود را تامین کنیم.

مهابادی افزود: با وجود منابع و ذخایر مناسب کشور متاسفانه بر اثر سوء مدیریت‌ها شرایط مطلوبی نداریم و عامل این مساله بی‌توجهی به تربیت مدیران نسل‌های آینده است که این معضل مدیریت هزینه‌های ما را در بخش‌های مختلف افزایش داده است.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران تصریح کرد: بین سال‌های 1354 تا 1357، 2 هزار نفر در صنعت هوانوردی ایران استخدام شدند که در سال‌های 1384 تا 1387 از این صنعت منفک شدند و باعث شد اواخر سال 1390 با کمبود نیروی انسانی در صنعت هوانوردی و مشکل برای مدیریت شایسته سالاری روبرو شویم.

به گفته وی، از این‌رو برای تربیت مدیران نسل آینده در تراز جهانی نخستین دوره در شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری ایران آغاز شد.

زمینه‌سازی برای تعامل خوب بین شهر و فرودگاه‌ها

وزیر راه و شهرسازی نیز در این آیین گفت: بزرگ‌ترین ماموریت ما در صنعت حمل‌ونقل کشور آماده کردن جوانان و مدیران نسل آینده برای بخش‌های حمل‌ونقل هوایی، دریایی، ریلی و جاده‌ای است.

«عباس آخوندی» افزود: انتظار داریم با تربیت مدیران شایسته بین نسل آینده، تعامل خوبی بین شهر و فرودگاه‌های کشور برقرار شود.

آخوندی تاکید کرد تعامل خوب بین شهر و فرودگاه‌ها سبب می‌شود هر مسافری به سهولت بین منزل و فرودگاه تردد کند.

وی ادامه داد: تسلط به زبان‌های خارجی و برخورداری از اخلاق و رفتار شایسته یکی از خصوصیات این مدیران است تا بتوانند خدمات شایسته‌ای را در آینده به مردم ایران و میهمانانی که وارد کشور می‌شوند ارائه کنند.

وزیر راه و شهرسازی یادآوری کرد: این مدیران باید با شرکت در دوره‌های آموزشی تخصصی خدمات خود را مطابق با استانداردهای بین‌المللی ارائه کنند.

در طرح «پرورش نسل آینده مدیران فرودگاهی در تراز جهانی» 27 مدیر فرودگاهی و 23 مدیر ستادی به عنوان مدیران آینده کشور تربیت می‌شوند.

منبع: ایرنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.