موضوعات داغ: # باشگاه استقلال # باشگاه پرسپولیس # دربی # لیگ برتر فوتبال ایران # سرمایه گذاری # کالابرگ الکترونیکی # واریز یارانه # یارانه بگیران

ساخت خط آهن شلمچه بصره ادامه دارد

مقام مسئول وزارت راه و شهرسازی از تداوم ساخت خط آهن شلمچه بصره خبر داد.

به گزارش تجارت نیوز، رئیس امور بین‌الملل وزارت راه و شهرسازی، در هفدهمین اجلاس کمیسیون بین‌دولتی کریدور اروپا-قفقاز-آسیا (تراسیکا) در تهران اظهار کرد: ایران از امروز به مدت یک سال ریاست این کمیسیون را بر عهده دارد. این موقعیت، فرصتی است برای ایران تا بر توسعه کریدورهای حمل‌ونقل و افزایش ترانزیت در منطقه تمرکز کند.

وی تاکید کرد: رفع موانع و گلوگاه‌ها در ایران و دیگر کشورهای عضو، افزایش ترانزیت در منطقه را به دنبال خواهد داشت.

وی یادآور شد: پروژه‌های ریلی شلمچه بصره و خواف هرات در حال اجرا هستند و بارها از محور خواف هرات عبور می‌کنند. بخشی از این مسیر در افغانستان با مشارکت کنسرسیوم بین‌المللی در حال تکمیل است.

کمیسیون تراسیکا با 14 عضو از کشورهای اروپای شرقی، قفقاز، ایران، ترکیه و آسیای مرکزی تشکیل شده است.

هدف اصلی این کمیسیون، ارتقای همکاری‌های بین‌دولتی برای توسعه کریدورهای حمل‌ونقل، دیجیتال‌سازی زیرساخت‌ها و تسهیل عبور بار برای بخش خصوصی کشورهای عضو است.

به گفته مسئولان وزارت راه و شهرسازی، حضور اعضای تراسیکا در ایران فرصتی برای تعریف روابط برد-برد و تحقق ابتکارات جدید در حوزه ترانزیت است. این اجلاس دستاوردهای مهمی برای ایران و منطقه به همراه خواهد داشت.

منبع: تسنیم

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی