موضوعات داغ: # ایران خودرو # شرکت کروز # تعطیلی مدارس # سرما # پیش بینی بازارها
ظریف:

امیدواریم آمریکا با اتخاذ سیاست معقول به برجام بازگردد

235567

وزیر امور خارجه ایران گفت که امیدواریم آمریکا با اتخاذ یک سیاست معقول به برجام بازگردد.

به گزارش تجارت‌نیوز، محمد جواد ظریف در نشست خبری مشترک با فواد حسین همتای عراقی خود گفت: در صورت بازگشت آمریکا به برجام، تهران هم پس از راستی‌آزمایی اقدامات آمریکا، اقدامات متقابل را انجام می‌دهد.

وزیر امور خارجه کشورمان اظهار داشت: در مورد گفتگوی‌های هسته‌ای چهار به‌علاوه یک با وزیر خارجه عراق صحبت کردم.

تاکید بر نقش عراق در صلح منطقه

فواد حسین، وزیر امور خارجه عراق هم در سخنان خود با تاکید بر نقش کشورش برای حل مسائل منطقه گفت که بغداد نقش مهمی برای ایجاد صلح در منطقه دارد.

او گفت که با اقای ظریف درباره روابط ایران و آمریکا و روابط با کشورهای حوزه خلیج فارس گفتگو کردم و نقش عراق در این زمینه مثبت ارزیابی شد.

وی افزود: مذاکرات بین طرف آمریکایی و ایرانی در وین آغاز شده است و ما آن را دنبال می‌کنیم و از پیشرفت موجود در این زمنیه خرسندیم.

وی گفت: ما همچنین به روابط دوجانبه در زمینه اقتصادی پرداختیم و بر اهمیت آن برای دو کشور تاکید شد و امیدواریم که بعد از برون رفت از چالش‌های کرونا این روابط دو جانبه را توسعه دهیم.

آخرین اخبار اقتصادی را از کانال تلگرام تجارت‌نیوز دنبال کنید.

منبع: ایرنا

نظرات