به گزارش تجارتنیوز، شورای رقابت پس از ورود مجدد به عرصه قیمتگذاری محصولات تمام شرکتهای خودروسازی، روز 16 بهمن 1401 طی نامهای، عرضه خودرو در بورس کالا را متوقف کرد. در پی این ماجرا، بیوک علیمردانلو، مدیرعامل بهمن موتور دستورالعمل شورای رقابت را نپذیرفت و در نامهای نوشت، این شرکت اعتقاد دارد این مصوبه نافي ساير قوانين جاري کشور درخصوص کالاهاي پذيرفتهشده در بورس کالا است و لذا قصد پيگيري موضوع از طريق مجاري قانونی را دارد.
او افزود: برنامه فروش سال 1401 شرکت فرعي بهمن موتور ازطريق بورس کالا و ساير روشها صورت پذيرفته شده و اين مصوبه تاثيري بر عملکرد سال جاري اين شرکت نخواهد داشت.
علیمردانلو توضیح داد: درصورتي که به هر دليلي اجراي اين مصوبه الزامي شود، آثار مالي قابل توجه آن در روند مالي سال آتي، قابل بررسي خواهد بود.
با توجه به نامهای که مدیرعامل بهمن موتور نوشت، برخی از رسانهها ادعا کردند که این شرکت از شورای رقابت شکایت کرده است. اما ماجرا از چه قرار است؟
پیگیریهای تجارتنیوز از روابط عمومی گروه بهمن حاکی از آن است که شکایتی در کار نیست. این شرکت اعلام کرد که نامه مدیرعامل بهمن موتور تنها خطاب به سازمان بورس و در رابطه با شیوه قیمتگذاری بود.
بهمنموتور در حال حاضر از شورای رقابت گلهمند است. اما شکایتی در این میان ردوبدل نشده است و طرفین در حال مذاکره هستند و هنوز به نتیجه خاصی نرسیده است.
گلایههای بهمن موتور تاثیرگذار بود؟
روزهای گذشته مدیرعامل ایران خودرو در خصوص دستورالعمل شورای رقابت برای عرضه خودرو با قرعهکشی گفت: قرار است با هماهنگی با بهمن موتور و سایپا اقدام جمعی و نامهنگاری حقوقی با شورای رقابت انجام بدهیم و ماجرا را به تجدید نظر ببریم.
حال رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه، با اشاره به آخرین مصوبات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۲، اظهار کرد: بر اساس تصمیم کمیسیون تلفیق شرکتهای خودروساز داخلی موظف شدند تا بر اساس برنامه تولیدی که وقف بند پنج ماده ۵۸ قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی به تصویب شورای رقابت میرسد، از ابتدای سال ۱۴۰۲ خودروهای تولیدی خود را از طریق بورس کالا و بر اساس ضوابط مربوطه عرضه کنند.
به نظر میرسد که مطالبات سه خودروسازی که به دستورالعمل جدید شورای رقابت مبنی بر عرضه خودرو در بورس کالا و شیوه قیمتگذاری خودرو تا حدودی نتیجه مثبت داده است. گرچه هنوز سازوکار قیمتگذاری خودرو به صورت شفاف مشخص نشده است، اما باید منتظر ماند و مشاهده کرد که شورای رقابت در واکنش به اعتراضات خودروسازان چه واکنشی از خود نشان میدهد و اقدامی در این راستا میکند یا خیر؟
برای مطالعه بیشتر، خبر واردات خودروهای دست دوم بدون خدمات پس از فروش! را در تجارتنیوز بخوانید.
بهمن خودرو خودش یک پا سلطان گرون فروشی و بی ارزش کردن ریال… همین الان خودروهاشو با دلار70 هزار تومنی به مردم میده بعد دلال 1000 دلاری تو کف خیابون که نهایت دلارو به یکی دو رصد سود میفروشه مجازات میشه
کاش این مهندس هایی که قیمت تعیین میکنند رو قسمت بشه از نزدیک ببینم ، آیا تو کار خودشون هم نرخ مصوب تصویب میشه یا هرقدر بتونند از مشتری هاشون میگیرن؟ با همین مهملات 250 تریلیون تومن رانت توزیع کردیم و جیب دلال ها رو پر کردیم . عجیبه دلالی که ماشین رو 250 تومن میخره و 500 میفروشه گرون فروش نیست ولی تولید کننده چرا !
خیلی خرید ماشین ۸۰۰ میلیونی را ۲ میلیارد می فروشید. طلبکار هم هستید
وزیر دادگستری گفتند
با تشکیل سازمان بازرگانی جلوی گران فروشی گرفته میشود
اولین کار
بروید سایپا و ایران خودرو درش تخته کنید تو بورس داره گران ف وشی میکند
خوب راست حسینی سی درصد بکشید رو قیمت کارخانه و تو نمایندگی به ملت خودرو بدید و گران فروشی خودرو را تخلف حساب کنید
این که در یک جایی مثل بورس بالاتر از قیمت کارخانه فروختخ شود یعنی گران فروشی و تحلف
ساز و کار قیمت گذاری خودرو در ایران عادلانه نیست و با این بازار انحصاری که برای خودرو سازها ایجاد شده امیدی به بهبود نیست لطفا دولت فکری به حال مردم بکنه با این حقوق ها دیگر خرید یک خودرو معمولی هم برای جوانان آرزو شده
دلخوش بودیم که عرضه خودرو در بورس به نفع ملت است ولی دیدیم که یک خودرو با پایه قیمتی ۷۰۰ میلیون تا ۱/۵ میلیارد بفروش رفت در نتیجه وضعیت بدتر شد ، افسوس که ملت ایران از این طلسم رها نمی شوند
معلومه کع گله مند میشه… منم فضایی باشه که نون دونی باز باشه و پفک های ۲۰ تومنی رو بتونم ۴۰ تومن بفروشم از از بین بردن این شرایط و کم شدن منفعتم گله مند میشم….ولی ایا این مدیر عامل حاضر قیمت ماشینشو به نرخ جهانی ضربدر دلار روز بکنیم ؟؟؟؟هیچکس از پول بدش نمیاد
سلام خواهشن به شرکت بهمن متور بگین طرح فرسوده برج هشت را به مردم بدن ماشین اسقاط شدن ولی هنوز بهمن ماشین تحویل نداد