موضوعات داغ: # بندر شهید رجایی # رئیس سازمان بورس اوراق بهادار # بندرعباس # پیش بینی بازارها # انفجار # عرضه کالا در بورس کالا # خودروهای وارداتی # قیمت سکه

طبق اعلام گمرک کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند

طبق اعلام گمرک، در محل دپوی کانتینرهای محل انفجار در بندر شهید رجایی، گزارشی مبنی بر وجود کانتینرهای حاوی کالاهای اساسی ارائه نشده است.

به گزارش تجارت نیوز، سهم بندر شهید رجایی از واردات کالاهای اساسی زیاد نیست و تنها نزدیک به ۸ درصد از مجموع کل کالاهای اساسی وارداتی به کشور را به خود اختصاص داده است.

همچنین بر اساس بررسی‌های به عمل آمده بیش از ۵۸ درصد از واردات کالاهای اساسی به کشور از طریق گمرک بندر امام خمینی (ره ) صورت می‌گیرد.
همچنین نزدیک به ۱۳ درصد از واردات کالاهای اساسی نیز به بندر امیرآباد در استان مازندران اختصاص دارد. گمرکات نوشهر، چابهار و بندر انزلی نیز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

بنابراین گزارش، در سال گذشته بیش از ۲۵ میلیون و ۳۵۴ هزار تن انواع کالاهای اساسی وارد کشور شد که فقط دو میلیون تن به گمرک شهید رجایی بندر عباس اختصاص داشت.

گزارش‌های میدانی نیز حکایت از آن دارد که در محل دپوی کانتینرهای محل انفجار، گزارشی مبنی بر وجود کانتینرهای حاوی کالاهای اساسی ارائه نشده است؛ چرا که عمده کالاهای اساسی به صورت فله‌ای وارد کشور می‌شوند و محوطه بندری سینا نیز عمدتاً به کالاهای کانتینری اختصاص دارد.

این در حالی است که تیم فنی گمرک به ریاست فرود عسگری، معاون وزیر اقتصاد هم اکنون در محل محوطه بندر شهید رجایی مستقر و در تلاش هستند امروز ترخیص کالاهای اساسی از گمرک بندر شهید رجایی بندرعباس از سر گرفته شود.

منبع: ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی