به گزارش تجارتنیوز، بازار سوداگری برای روغن جمع شد. مشاهدات میدانی نشان میدهد روغن در بازار به وفور وجود دارد اما به دلیل افزایش قیمت آن تقاضایی برای خرید دیده نمیشود. یعنی با حذف ارز دولتی و واقعی شدن قیمتها تقاضای عجیبی برای خرید آن در فروشگاههای زنجیرهای وجود ندارد.
رئیس انجمن صنایع روغن نباتی ایران با اشاره به وضعیت تولید توضیح داد: عرضه روغن از کارخانهها زیاد شد. در چهار ماه اخیر ۸۰۰ هزار تن روغن توزیع شده است. این در حالی است که در شرایط عادی باید ۵۰۰ هزار تن روغن توزیع میشد اما در این مدت ۳۰۰ هزار تن روغن بیشتر روانه بازار شده است.
ابوالحسن خلیلی به تجارتنیوز گفت: وضعیت واردات دانههای روغنی و روغن بهتر از ماههای قبل شده است. همین مساله تولید روغن مایع و جامد را افزایش داد. اکنون روغن آفتابگردان از روسیه وارد میشود و از برزیل، آرژانتین و اوکراین واردات روغن سویا داریم. همچنین روغن پالم هم از مالزی و اندونزی وارد شده است.
مردم روغن گران نخرند
اخیرا تقلب عجیب در سوپرمارکتها باب شده است. روغنهایی که سال گذشته کمیاب شده بود در انبار برخی فروشگاهها احتکار شده است و حالا با قیمت جدید به دست مصرفکنندگان میرسد. خلیلی با تائید این مساله توضیح داد: در برخی از مناطق تهران افرادی هستند که از روغن زیتون یا روغن ذرت استفاده میکنند که بهای آنها گرانتر از روغن عادی است. از خرداد ماه با اصلاح بهای روغن برخی قیمت درج شده روغن را مخدوش و با قیمت جدید به مردم میفروشند.
او بیان کرد: هر چند که دیگر قیمت اجناس در سایتها قابل مشاهده است و چنانچه مردم ببینند قیمت کالایی گران است از خرید آن صرف نظر میکنند.
چندی پیش مخدوش شدن قیمت برخی اجناس خبرساز شد. در این باره سعید درخشانی، رئیس اتحادیه سوپر مارکتها گفته بود: «اینکه برخی سوپرمارکتها قیمت اجناس را مخدوش یا روی آن را میپوشانند، نوعی تخلف است. چنانچه مردم این سودجوییها را گزارش دهند با آنها برخورد میشود.»
اواخر اردیبهشت ماه قیمت روغن مایع ۳۵ و قیمت روغن جامد ۳۰ درصد افزایش یافت. وزارت صمت علت اصلاح قیمت روغن در بازار ایران را افزایش قیمتهای جهانی روغن خام، افزایش هزینههای تولید از جمله هزینه مواد بستهبندی و دستمزد عنوان کرد.
برای مطالعه بیشتر خبر گرانفروشی و پاسخگو نبودن تعزیرات را بخوانید.
مدیریت درهرحرفه ای لازمه کاراست متاسفانه شرکت ها وتولیدکنندگان هم مثل عوام جوگیرشده ودنباله روجماعت بییسوادمیشوندفکرکنیددراوج داغ کردن بازارجهت گرانیمن وخانواده ام ۳حلب روغن گرفتیم بدای یک سال تامین شدیم حالابایدشرکت هزیننه بی تدبیری خودراباخراب شدن روغن ونبودمشتری بپردازدمن متعحب هستم الیس چگونه ماهیانه ۱۰میلیاردتومان میدهدازکجا درمیاوردهمین مبلغ راازقبمت محصولش کم کند درامدبیشتری خواهدداشت
منظورازپرواخت هزینه تبابغات به صداویبما بکد
بله دیگه حالا گران کردین خیالتون راحت شد وتولید را بالا بردید وحالا رودستتون مونده
کالا و خدمات به هیچ عنوان قیمت ندارد و هیچگونه نظارتی بر اصناف وجود ندارد.وقتی یک کارخانه عظیم نصف بندی خود را هوا می کند که به راحتی قابل مشاهده است و قیمت را دو برابر بدون هیچ گونه نگرانی مشخص است که اوضاع چگونه است.
با کسی بر خورد نمیشود احتکارگران مشغول بکارند
خداوند به حق آبروی امام حسین.اگه واقعا عدالت داره.تمام اجناسی که تولید میشن وبه نرخ گرون وارد بازار میشن همه بمونن رو دستشون که به خاک سیاه بشینن…
از این قبیل موارد زیاد هست واقعا از مدیریت مدیران نابغه کمال تشکر
بسیار عالی! اگر با همین دست فرمان جلو بروید یعنی قیمت کالا ها را به نام آزاد سازی آن قدر بلا ببرید تا مردم دیگر نتوانند آن ها را بخرند آن وقت خواهید دید که هزاران تن کالا در فروشگاه ها انباشته شده و دیگر کسی آن ها را نمی خرد. و شما می توانید به عنوان مدیران نخبه خود را به جهانیان معرفی کنید فقط نگویید که مردم دیگر توان خرید ندارند. آخه گفتن همه ی حقایق واجب نیست!
باسلام صادرات مگرمیوه ودیگدچیزهارا به شمامیرسدمگرپادرختی وبنجل
مگر کالا ها در ایران قیمت تعریف شده دارند که بشود گران را از ارزان آن تشخیص داد؟ تازه برای ما که دانه ای فقط برای قلمی که در منزل تمام شده می خریم اصلا نمی صرفد که پیگیری کنیم. تازه بر فرضی که پیگیری کردیم، کی وقعی می گذارد؟ این وظیفه سازمان حمایت از مصرف کننده و سایر نهادهای ناظر است کهتولید کنندگان به آنها محل سگ هم نمی گذارند.
سلام دمت گرم حرف دل منو زدی
4شهریور