خبر مهم:

کد مطلب: ۶۳۸۰۸۱

مخالفت کارفرمایان با افزایش حقوق کارگران

مخالفت کارفرمایان با افزایش حقوق کارگران

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران می‌گوید با اجرای سیاست افزایش ۵۷ درصدی حقوق، خطر فشار بر بنگاه‌های اقتصادی در سال آینده وجود خواهد داشت.

به گزارش تجارت‌نیوز ، علی شریعتی، اظهار کرد: در این تردیدی وجود ندارد که برای کارگران و فعالان اقتصادی در حوزه‌های مختلف باید امتیازاتی در نظر گرفت و با توجه به فشار معیشتی که در سال‌های گذشته وجود داشته، قطعا باید راه‌هایی برای حمایت از این افراد باز شود، اما سوال اینجاست که آیا تمام این راه‌ها و حمایت‌ها باید از سوی کارفرما دنبال شود؟

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته فعالان اقتصادی با مشکلات و محدودیت‌های قابل توجهی مواجه بوده‌اند، بیان کرد: اینکه ما توقع داشته باشیم که حداقل حقوق افزایش پیدا کند، درآمدهای مالیاتی افزایش پیدا کند، قیمت گذاری دستوری و محدودیت‌هایی که در مسیر فعالیت بنگاه‌ها وجود دارد ادامه پیدا کند و در عین حال اقتصاد کشور بدون مشکل و محدودیت به کار خود ادامه دهد قطعا از واقعیت به دور خواهد بود.

عضو اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: اگر بنا باشد تمام این مشکلات ادامه پیدا کند، بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی در اصل تداوم فعالیت با مشکل و محدودیت مواجه خواهند شد.

شریعتی تشریح کرد: دولت و سایر دستگاه‌ها در طول سال بودجه قابل توجهی در اختیار دارند که می‌توانند برای حمایت از نیروی کار از آن استفاده کنند. در واقع پیش از همه اینها باید این موضوع بررسی شود که ریشه این تورم و نقدینگی که به عاملی برای فشار بر گروه‌های مختلف تبدیل شده چیست و کدام دستگاه‌ها برای اصلاحش مسئولیت دارند که تاکنون آن را اجرایی نکرده‌اند و بعد به سراغ سیاست‌های حمایتی حرکت کرد.

وی خاطرنشان کرد: اینکه بدون درک دقیق شرایط افزایش حقوق اعلام شود و در آن شرایط کارفرما لحاظ نشود، به ایجاد مشکلات جدید منجر خواهد شد. برای بهبود وضع معیشت و کاهش مشکلات زیرساختی اقتصاد ایران، باید تمام دستگاه‌های مسئول وارد میدان شوند و اینکه تنها با کارت کارفرما بازی کنند، درست نیست.

منبع: ایسنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • داود

    کارگری یعنی بدبختی
    اضافه می کنن میگن چرا؟؟
    تورم بیداد می کنه یه بار کارفرما نمیگه کارگر گناه داره یه فکری بردارید
    کارفرمای محترم خط فقر ۱۲ میلیون یه کم درک داشته باش

    • ناشناس

      آره والا چطور اجناسشون ۱۰ برابر کردن به کارگر که‌میرسه فشار میاد بهشون

  • رضا

    اگر بگویند کارگران قرار هست به صورت مجانی برای کارفرمایان کار کنند این کارفرمایان باز هم اعتراض می کنند متاسفانه این حقوق باز هم زیر فقر هست و متاسفانه اندک وجدانی هم از بعضی از کارفرمایان مشاهده نشد یعنی سو تغذیه و گرفتاری های کارگران هیچ اهمیتی برای آنان ندارد

  • ناشناس

    کارگر تو این مملکت شده برده ، حالام که یکم میخواد باب میل اربابها نشده هی دارن زر میزنن ، کسی نیست بهشون بگه هر سال دارین چندین دفعه افزایش قیمت محصول میدین … یه بار یه ذره حقوق کارگر خواست یه کم بهتر بشه دارین زر میزنین

  • جمشید

    در خصوص این مطلب باید به چند نکته اشاره کرد. نخست عرض کنم با نظر ایشان موافقم. البته باید عرض کنم که بنده کارگرم و کارفرما ما نیستم. نخست به ایشان عرض کنم که سالهای پیش که هیچگاه حقوق به حد تعیین شده قانون کار نرسیده بود کارفرمایان راضی بودند. و علیرغم پرداخت حقوق پایین. بدلیل عدم اجرای قانون. کارفرمایان شاد و خرسند بودند. و هیچگاه حتی یک نفر نیز به گم بودن حقوق کارگران اذعان نداشت. چون سود خوبی بر ایشان حاصل میشد. و مدعی بودند که اگر حقوق به حدنصاب قانونی برسد، باعث گرانتر شدن کالا و نهایتا تورم زاست. اما امسال که باز هم حقوق کارگر با توجه به ظلمی که سالهاست در حقشان روا داشتند، و فقط حدود نیمی از حقوق قانونی مصوب شده معترضند. واقعا که. و نکته اصلی اینکه دولت چون اضافه شدن حقوق را از به روزی بیشتر پرداخت نمیکند. براحتی موافقت کرده. همگان میدانند که یک کارخانه دولتی حتی با زیان ده بودن که ناشی از سو مدیریت است باز هم مدیران این پکا خانجات پاداش هم میگیرند. و نکته اصلی این بحث اینکه علل تورم فزاینده چیست؟ چرا کسی اقدامی برای رفع ان نمیکند. و فقط نقش دولت نظاره و حتی گرفتن درصدی از سود تولید کنندگان و مالیات از کارگران است. در حالیکه در کشورهای پیشرفته اصلا اینگ. نه نیست و وظیفه دولت فراهم نمودن شرایط و بستر امن اقتصادی برای احاد مردم است. علیرغم ادعای مسولین . و نتیجه اینکه با سو مدیریت و تصمیمات اشتباه در رده های کلان اقتصادی مقصر و مسبب اصلی مشکلات است و اصلا به روی خودش هم نمیاورد که هیچ. تازه طلبکار هم هست. واقعا که….

  • ناشناس

    اگر حقوق کارگری با دولتی ها یکی باشه و عیدی ۱۴ میلیونی بگیرن ما دیوونه بودیم ۱۹ سال درس خوندیم برا این چندر غاز از اولش کارگری میکردیم الان دوتا خونه و یه لندکروزر و یه کارخونه داشتیم ، نه اینکه با چندر غاز کارمندی یه پراید دور رنگ ۸۶ دوگانه که هر ساعت یه جاش خرابه با یه خونه نم کشیده اجاره ای که بنا بازسازیش نمیکنه میگه خاکش مردست تو این کشور عدالت کجاست منه بچه درس خون با یه تنبل کلاس که تو شرکت تخصص نداره یکیه حقوقم به کجا شکایت کنم خدا یا قلبم؟ کی دیگه با این حقوقا زن میده بمن مرسی رییسی کارمند ۱۰ درصدی کارگر ۶۰ در? ?

  • ناشناس

    سلام من ۲۰ سال معدن کار می کنم حقوق من ۵ میلیون ۴۰۰ هزار تومن این حقوق خرج روزمر من هم نمیشه به این بیافزا که هزار درد و مرض هم گرفتم که ارث این معدن لامصب تازه اگه به سن بازنشستگی که برسم ۱۰ برابر این چیزی که در آوردم باید خرج این درد و مرض کنم رییهام همه داغون اون وقت آقای کار فرما که سرمایش نسبت به چند سال پیش ۱۰۰ برابر شده ناراحت ملکش کارخونش پولش چند برابر شده ولی من چی میراث معدن درد و مرض که باید باهاش دست و پنجه نرم کنم عوض شکر خدا نق میزنن یکم به اطرافتون واقع بینانه نگاه کنین آقای کارفرما شما باید ممنون کارگر باشید وحق به کارگر بدید خدا هم برکتش را به شما میده

  • ناشناس

    تو در خوندی ولی عوضش داری کار راحت انجام میدی وکارگر بدبخت ذره ذره وجودش اب میشه