به گزارش تجارتنیوز، در این دیدار که روز چهارشنبه برگزار شد، توانمندیهای شرکتهای ایرانی برای همکاری با این سازمان اقتصادی از نظر تولید و صدور محصولات حلال، خشکبار و کشاورزی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
سرپرست سرکنسولگری ایران در قازان با اشاره به تفاهمهای موجود، همکاریهای تجاری از جمله در زمینه برند حلال و نیز رتبه بیستم ایران در تولیدات کشاورزی با 120 میلیون تن تولید سالیانه، کیفیت این محصولات را عالی خواند.
وی گفت: اولویت ما این است تا برخلاف زمان تحریم که محصولات ایرانی از طریق واسطهها و کشورهای ثالث صادر میشد، اکنون شرکتهای ایرانی با تاسیس دفتر در تاتارستان نسبت به تعامل مستقیم با مراکز اقتصادی و تامین نیاز بازار اقدام کنند، به ویژه اینکه برخی محصولات ایرانی از جمله خرما، زعفران، پسته و فرش در جهان منحصر به فرد است.
خانم مسلیما لتیپوف نیز در این دیدار با اشاره به تاسیس شعبه کاملا حلال این فروشگاه در سال 2014 و برنامه توسعه این نوع شعبهها، گفت: با توجه به فعالیت 19 فروشگاه در تاتارستان و هشت شعبه در مسکو، اشتغال شش هزار نفر و گردش مالی سالیانه 250 میلیون یورو، توان توزیع و فروش کالاهای ایرانی وجود دارد.
مدیرعامل فروشگاههای زنجیرهای بختله افزود: با توجه به کیفیت خوب محصولات حلال ایرانی و قدرت رقابتی آن، آمادگی توسعه همکاری با صادرکنندگان ایرانی را داریم و از این تعامل استقبال میکنیم.