به گزارش تجارتنیوز، بازار سرمایه در روزهای گذشته با روندی مثبت به کار خود ادامه داد روز گذشته خبر افزایش سرمایه ۱۲۰۰ درصدی شستا مورد تایید قرار گرفت و حالا باید دید این اتفاق چه تاثیری بر روند بازار میگذارد؟
میثم مسلمانزاده، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارتنیوز در باره تاثیر افزایش سرمایه ۱۲۰۰ درصدی شستا بر روی بازار گفت: افزایش سرمایه شستا زودتر از اینها باید اجرایی میشد. وی در این مورد افزود: بازار سرمایه ما لیدر محور است و در هر مقطع زمانی گروههای مختلفی مثل خودروییها لیدر بازار بودهاند حالا هم به نظر میرسد با افزایش سرمایه شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی، «شستا» این نقش را در بازار بازی کند.
وی در این باره میگوید: «شستا» و زیرمجموعههای آن هر کدام در بازار میتوانند جداگانه لیدر بازار شوند و به طور کلی تجدید ارزیابیهای صورت گرفته برای خود شستا و دیگر شرکتهایش میتواند مفید و موثر واقع شود.
مسلمان زاده در پاسخ به این سوال که شاخص به کانال یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد میرسد یا نه گفت: به نظر میرسد تا پایان هفته جاری شاخص کل به محدوده یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد برسد و در این محدوده تثبیت شود؛ اما رسیدن به محدوده یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد دور از انتظار نیست اما در این هفته احتمال رسیدن آن کم است.
این کارشناس و تحلیلگر بازار سرمایه همچنین گفت: در حال حاضر ورود نقدیتگی فقط در سهمهای بزرگ بازار صورت گرفته و فضای شک و بی اعتمادی در بازار همچنان وجود دارد و نمادهای کوچک بازار روند نامطلوبی را میگذرانند. اما باید توجه کنیم که شاخصههای بنیادینی چون قیمتهای جهانی که در وضعیت خوبی قرار گرفتهاند یا تثبیت نرخ دلار در محدوده ۲۲ هزار تومان سیگنالهای مثبتی را به بازار دادهاند. وی افزود: سیگنالهای مربوط به دولت و کسری بودجه اهمیت زیادی را دارد از این جهت که دولت تا چه حد میتواند از بازار تامین مالی کند و میتواند روند بازار را تغییر دهد.
مسلمانزاده پیشبینی کرد: بازار در روزهای آینده روندی کند اما با تحرکات مثبت و صعودی را خواهد داشت.
اخبار مرتبط با پیشبین بورس را هر روز ساعت ۱۷ در صفحه پیشبینی بورس تجارتنیوز بخوانید.
افزایش سرمایه یعنی تله
تقسیم سود بدتر از تله که هیچ موقع به دستمون نمیرسه
این کارشناس درمورد کدام شاخص میگوید شاخص بالای یک ودوست هست میگوید صعودی
چیزی که من فهمیدم اینه که فحشا در گذشته هم بوده و الان هم هست.با این شرایطی که پیش می ره . فحشا هم زیاد میشه. تمامی درها را بروی مردم بسته اند. و یک در باز گذاشته اند . دری که اگه واردبشی همه چیز توش هست. دزدی قتل . غارت و…. . تن فروشی ناموس مردمبرای امرار معاش. فقر ریشه بسیاری از مشکلات و مادر فحشا است. چون شرایطی که اینها ایجاد کرده اند اینه . فقر بعد فحشا.
دوستانی که حرف از اموزش می زنند وقتی شاخص از ۲ ملیون میاد ۱ ملیون و صد کسانی که اموزش دیده و کاربلد بودند سود کردند ؟خساپا از ۴۰۰ امد ۱۵۰ نمادهای دیگه همینطور امکان نداره کسی تو این ۸ ماه سود انچنانی کرده باشه بازار مرده بود اصلا قابل تحلیل نبود تو این شرایط اموزش و تکنیکال داشتن معنی نداره
راحیل خانم خوابی
کجایی شاخص یک میلیون ودویست را رد کرده حالا شما نظر میدید روند مثبت خواهد شد ویک ودویست را رد خواهد کرد
امان از درد بی سوادی
تا اخر هفته مثبت خواهد بود…بانکیا وخودرویهااا…میتوانند بازار ها نجات دهند..و شاخص هم وزن هم داره یواش یواش پیشرو میشه..سهمهای کوچیک خیلی زودتر از ضرر خارج خواهند شد…نه به فروش مفت…….
ممنون بابت خبرها و پیش بینی ها
لیدر فردا به احتمال زیاد فملی
شیطون خودت فملی داری
افزایش سرمایه شستا یعنی زیان ومنفی در منفی برای سهامدارها
با سلام.
بورس را چند سهامدار کلان هر ساله تیرماه با(ورود) به اوج خود میرسانند وهمچنین شهریور ماه با (خروج) و{سود کلان} به حال خود رها میکنند.وما سهام داران خرد یک سال طول میکشد تازه سر به سر میشویم. چرا سازمان بورس هیچ راهکاری برای این موضوع ندارد وبعد از خروج اینها دنبال مقصر میگردد.آیا نمیشود سازمان بورس راهکاری ایجاد کند تا سهامدارانی که پای سهم مینشینند بیش تر از کسانی که نوسان میگیرند سود کنند؟
دوست محترم
متاسفانه در بازار سرمایه نمی توان جلوی سرمایه دار را گرفت که ورود نکند و این مختص بورس ایران نیست در بورس تمام دنیا نمی توان چنین کاری انجام داد.
حتی نمی توان سرمایه دارانی را که در اوج شاخص با سود کلان خروج زدند، بازخواست کرد چون در این صورت اعتماد به بازار از بین می رود و سرمایه داران از ترس این که مبادا فردا به دلیل سود مورد بازخواست قرار بگیرند وارد بازار نمی شوند.
در بازار سرمایه همه سود نمی کنند تنها افراد تکنیکال که به روز هستند و از شرایط اقتصاد جهانی و سیاست آگاه هستند و با علم تکنیکال و بنیادین و آگاهی کامل از وضعیت شرکت ها وارد بازار شده اند سود می کنند.
امروزه در بورس کسب درآمد کار آسانی نیست برای همین هزاران کتاب در مورد شیوه های کسب درآمد و سرمایه داری نوشته شده.