موضوعات داغ: # سایپا # واگذاری خودروسازان # بورس کالا # سکه طلا # شمش طلا # قیمت طلا # گواهی سپرده # اصفهان

طرح افزایش ۴۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت تا شهریور سال آینده

معاون وزیر نفت ضمن اشاره به طرح افزایش ۴۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت تا شهریور سال آینده، گفت: در برنامه هفتم توسعه برنامه داریم که تولید گاز به رقم یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون متر مکعب برسد اما این رقم همچنان با مصرف و رفع ناترازی بالانس نمی‌شود.

به گزارش تجارت نیوز، مدیر عامل شرکت ملی نفت با اشاره به طرح افزایش ۴۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت تا شهریور سال آینده؛ از فعالین حوزه دانش بنیان خواست که به پروژه های ازدیاد برداشت نفت ورود کنند.

حمید بورد در سومین همایش پتروتک با بیان اینکه ما دو راهبرد در حوزه فناوری در نظر گرفته ایم، اظهار داشت: راهبرد اول با تکیه بر فناوری و راهبرد دوم جلوگیری از غافل گیری و استفاده از هوش مصنوعی است و بر اساس این دو راهبرد چند برنامه داریم.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه برنامه‌ریزی دقیقی در زمینه‌های مختلف، به‌ویژه هوش مصنوعی، در دستور کار این شرکت است، بیان کرد: یکی از مهم‌ترین پروژه‌ها، استفاده از هوش مصنوعی در مدیریت مخازن نفتی است. به تازگی نشستی با یکی از متخصصان ایرانی برگزار و همکاری‌هایی در این زمینه آغاز شده است.

وی با بیان اینکه در شرکت نفت برنامه استفاده از هوش مصنوعی در پایلوت ازدیاد برداشت و حفاری در دستور کار قرار داده‌ایم، تصریح کرد: در حال حاضر، در یکی از کشورهای همسایه با استفاده از هوش مصنوعی در ۲۵ درصد میادین ۱۰ درصد افزایش تولید داشته اند.

مدیر عامل شرکت ملی نفت با اشاره به طرح افزایش ۴۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت تا شهریور سال آینده؛ از فعالین حوزه دانش بنیان خواست که به پروژه های ازدیاد برداشت نفت ورود کنند.

وی با بیان اینکه در ۶ ماه گذشته در افزایش تولید ارقام خوبی داشته‌ایم، گفت: هم در تولید و هم صادرات اوضاع خوبی داریم.

بورد با بیان اینکه طی دولت چهاردهم چند بار رکورد تولید گاز زده شد، افزود: یک بار رکورد تولید یک میلیارد و ۱۱۵ میلیون متر مکعب را داشته ایم.

وی گفت: توان تولید یک میلیارد متر مکعب رقم بالایی است، اما ارقام مصرف نیز بالا است و بی رحمانه بالا می رود.

معاون وزیر نفت گفت: در برنامه هفتم توسعه برنامه داریم که تولید گاز به رقم یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون متر مکعب برسد اما این رقم همچنان با مصرف و رفع ناترازی بالانس نمی‌شود زیرا هم اکنون رقم مصرف به این میزان تولید که تارگت برنامه هفتم است، رسیده است.

وی در ادامه بیان داشت: طی ۶ ماه گذشته، بیش از ۱۵ نشست با فناوران، نخبگان و جوانان مستعد کشور برگزار شده، همچنین بخش پژوهشی و مهندسی شرکت نفت نیز خروجی‌های قابل توجهی در این زمینه داشته است.

وی با بیان اینکه طرح دیجیتال‌سازی در شرکت ملی نفت ایران با بهره‌گیری از فناوری‌های هوشمندسازی به‌زودی اجرایی می‌شود، گفت: به همین منظور از تمام نخبگان و متخصصان حوزه فناوری دعوت می‌کنم پیشنهادها و ایده‌های خود را ارائه دهند، همچنین فراخوان رسمی برای همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان به‌زودی اعلام خواهد شد تا از ظرفیت‌های آنان در این مسیر بهره‌گیری شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یکی از چالش‌های اصلی در این مسیر را اجرای فناوری‌های نوین دانست و تصریح کرد: بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان با وجود ارائه فناوری‌های ارزشمند، در اجرای عملیاتی آنها با مشکل مواجه می‌شوند. در همین راستا شرکت ملی نفت ایران برنامه‌ریزی کرده است اجرای فناوری‌های ارائه‌شده از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان را به‌عهده بگیرد و آنها را در میدان‌های نفتی و آزمایشگاه‌های عملیاتی به‌کار گیرد.

بورد با بیان اینکه بحث مقدار برداشت نفت از میدان‌ها نیز از دیگر موضوعات مورد توجه است، افزود: بر اساس آمارها، میانگین برداشت از میدان‌های نفتی در جنوب کشور حدود ۲۵ درصد است، اما با راهکارهای فناورانه می‌توان این مقدار را افزایش داد.

وی بر لزوم همکاری گسترده‌تر میان صنعت نفت و حوزه فناوری تأکید کرد و گفت: از تمام فعالان این حوزه درخواست می‌کنم در مسیر توسعه هوشمندسازی صنعت نفت مشارکت فعال داشته باشند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت با بیان اینکه از هر ایده‌ای که به ما کمک کند، استقبال می‌کنیم، گفت: شرکت ملی نفت ایران با یکی از دانشگاه‌های کشور اتریش در زمینه استفاده از فناوری‌های روز دنیا همکاری دارد.

بورد ادامه داد: ما افزون بر بحث مدیریت هوشمند ماشین، نیاز به فناوری‌های جدید داریم. با افزایش راندمان بهره‌وری و افزایش تولید می‌توانیم به اقتصاد کشورمان و همچنین به سازمانی که حضور داریم خدمت کنیم که سبب ماندگاری می‌شود.

وی با بیان اینکه همکاران ما در شرکت ملی نفت ایران، در شش ماهی که از دولت چهاردهم می‌گذرد در افزایش تولید نفت و گاز با وجود تحریم و مشکلات دیگر که امکان مطرح کردن آن وجود ندارد، اعداد خوبی را به ثبت رسانده‌اند، بیان کرد: در این مدت در صادرات نفت خام نیز وضعیت مطلوبی داشتیم.

منبع: ایلنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی