رئیس ساترا درباره تعلیق مجوزهای پلتفرمهای شبکه نمایش خانگی گفت: «انجام مأموریتهای قانونی ساترا، مورد مطالبه نهادهای ناظر در قوه مجریه و قوه مقننه است.»
مقیسه در رابطه با شایعاتی که دربارۀ لغو مجوز فیلمو وجود دارد گفت: علیرغم انتشار برخی اخبار حاشیه ساز در مورد لغو مجوز سامانه نمایش ویدئوهای درخواستی (فیلیمو و نماوا) واقعیت این است که هنوز تصمیم قطعی برای تعلیق مجوز پلتفرمهای مذکور اتخاذ نشده است.
براساس بندهای نامهای که مدیر ساترا به صداوسیما درباره پلتفرمهای نمایش خانگی ارسال کرده، به نظر میرسد که ساترا عزم تعلیق مجوزهای فیلیمو و نماوا را دارد. آیا فعالیت این دو تعلیق میشود؟
نه تنها حقوق صاحبان آثار روز جهان (فیلم، سریال و... ) از سوی پلتفرمهای داخلی پخش به حساب نمیآید بلکه حقوق کاربرانی که تماشای این آثار غیرقانونی بارگذاری شده را هم میخرند، محلی از اعتنا ندارد.
پخش سریال خاتون از پلتفرم نماوا به طور ناگهانی متوقف شد و کاربران زیادی برای دنبال کردن این سریال اشتراکهای هفتگی و ماهانه تهیه کرده بودند. با این حال با توقف موقتی پخش این سریال، نماوا نباید اشتراک مخاطبان خود را برای مدتی به صورت رایگان تمدید کند؟
با فیلتر شدن سایتهای دانلود فیلم، مخاطبان برای دیدن فیلمهای روز دنیا به اجبار به سرویسهای داخلی مانند نماوا روی آوردند، اما ظاهرا رضایت کافی را از خدمات آنها را ندارند و نماوا هم از تبلیغات دهندگان و هم از مشترکان درآمد کسب میکند
اشتراک فیلیمو ظرف یک ماه دوباره گران شد و از ماهی ۶۰ هزار تومان به حدود ۱۰۰ هزار تومان رسیده است. این چندمین بار ظرف یک سال گذشته است که فیلیمو حق اشتراک خود را افزایش میدهد.
الزامی شدن احراز هویت در رسانههای کاربرمحور، راهاندازی سامانه سلب امتیاز مالکیت سیمکارت و خط و نشان روسیه برای شبکههای اجتماعی، از جمله مهمترین اخبار فناوری روز هستند.
افزایشه هزینه اشتراک نماوا و فیلیمو صدای اعتراض بسیاری از کاربران را در آورده است؛ آن هم در شرایطی که این پلتفرمها از دید بخشی از افکار عمومی متهم هستند که باعث مسدودسازی سایتهای دانلود فیلم و سریال شدهاند. رئیس انجمن تهیهکنندگان مستقل نیز معتقد است هزینه اشتراک ماهانه VODها باید معادل قیمت بلیط سینما باشد.