پس از آنکه نسل دوم ساعتهای هوشمند هواوی به میزان فروش بسیاربالا و موفقیتآمیزی رسید، حالا ریچاردیو -مدیرعامل واحد محصولات تجاری هواوی- اعلام کردهاست که نسلسوم این ساعتهای هوشمند مورد تایید واقع شدهاست اما برای عرضه آن به بازارهای جهانی باید منتظر بمانیم.
به گزارش تجارتنیوز، همانطور که تازهترین گزارش و آمارهای منتشرشده نشان میدهند، میزان فروش ساعتهای هوشمند در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی به رکورد بیسابقهای دست یافت به گونهای که کاربران از ساعتهای هوشمند اپل تحت عنوان اپلواچ بسیار بیشتر از ساعتهای مشهور و مکانیکی سوئیسی استقبال کردند.
حالا ریچاردیو در این باره در مصاحبهای با گزارشگر تک رادار میگوید: ما هیچ عجلهای برای عرضه و ارائه نسلسوم ساعتهای هوشمند خود نداریم چراکه تاکنون آمار فروش هواوی واچ ۲ بسیارخوب و قابل قبول بوده و نمیخواهیم با عجله کیفیت محصولات پرطرفدار خود را کاهش دهیم.

منبع:وب سایت xda-developers