کد مطلب: ۶۳۹۹۹۸

تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

آگهی‌های فروش ملک را کجا پیدا کنیم؟

آگهی‌های فروش ملک را کجا پیدا کنیم؟

برنامه‌های موبایلی یا همان اپلیکیشن‌هایی که حتی کارهای مربوط به معاملات را هم بسیار ساده و راحت می‌کنند، سال‌هاست که در بازارهای بزرگی مثل مسکن و خودرو هم وارد شدند.

به گزارش تجارت‌نیوز ، پیشرفت تکنولوژی باعث شد که برنامه‌های موبایلی به وجود بیایند که حتی کارهای مربوط به معاملات را هم بسیار ساده و راحت کنند. از جمله معاملات و جستجو مسکن و سایر مستقلات.

اپلیکیشن جستجو ملک کلید

اپلیکیشن کیلید یک آژانس ملکی آنلاین است که از ثبت آگهی ملک تا خرید و فروش و اجاره را شامل می‌شود.

یکی از ویژگی‌های مثبت این اپلیکیشن تخمین هوشمند قیمت خانه است. یعنی می‌توان با وارد کردن کد پستی خانه مورد نظر قیمت آخرین قیمت را مشاهده کرد. این ارزیابی هوشمند با تحلیل آمارها صورت میگیرد.

نقشه حرارتی ملک نیز یکی از امکانات جالب اپلیکیشن کیلید است که تراکم معاملات مسکن در تهران را برحسب ارزش معاملات نشان می‌دهد. این ویژگی به افراد متقاضی ملک کمک می‌کند تا دید جامع‌تری نسبت به ارزش معاملات و قیمت مسکن در تهران داشته باشند.

نقشه کیلید یک ویژگی کاربردی دیگر نیز دارد به طوری که کاربر با انتخاب گزینه ترسیم روی نقشه می‌تواند با رسم یک محدوده مشخص فقط فایل‌های آگهی در همان محدوده را مشاهده کند. این قابلیت، زمان و شیوه جستجوی آگهی‌های ملک را در اپلیکیشن کیلید تا حدود زیادی آسان و سریع می‌کند.

شابش

شابش یکی دیگر از وب سایت و اپلیکیشن تخصصی درج آگهی‌های املاک است که در آن مشاورین املاک معتبر آگهی‌های خرید، فروش، رهن و اجاره انواع املاک مانند خانه، مغازه، آپارتمان، ویلا و… را منتشر کرده و توسط هزاران نفر در سراسر کشور دیده می‌شوند.

آی هوم جستجو مسکن

به نظر می‌رسد که این اپلیکیشن کامل‌ترین بانک فایل‌های املاک کشور و آژانس‌های فعال است و به کاربر کمک می‌کند تا ملک مورد نظر خود را پیدا کند. این اپلیکیشن با استفاده از موقعیت مکانی، نوع ملک، قیمت و قدمت بنا در پیداکردن ملک کمک می‌کند.

از ویژگی‌های اپلیکیشن آی هوم این است که جستجوی خود را بر اساس قیمت، موقعیت، محدوده، تعداد خواب و غیره تنظیم می‌کنند. نتایج جستجو را بر اساس محدوده، قیمت، تاریخ مرتب می‌کند.

دیوار

اپلیکیشن و وب سایت دیوار هم که یکی از پلتفرم‌های شناخته شده در حوزه خرید و فروش آنلاین است در حوزه مسکن نیز فعالیت می‌کند.

تاثیرگذاری استارتاپ دیوار در حوزه مسکن تا حدی است که بارها، آشفتگی بازار مسکن و افزایش سرسام‌ آور قیمت‌ ملک طی سال‌‌های اخیر، ناشی از قیمت‌‌های کاذب و سودجویی دلالان از آگهی‌ های آن اعلام شد.

به دلیل دستور توقف اعلام قیمت خرید، فروش و اجاره مسکن توسط مقامات قضایی برای این وب‌ سایت و دیگر اپلیکیشن‌‌های فعال املاک، صادر باعث شد «قیمت توافقی» جایگزین آن شود.

فرمول دیوار برای ثبات در بازار مسکن

اردیبهشت سال ۱۳۹۸ با شکایت وزارت صمت و ابلاغ قوه قضاییه قیمت‌های مسکن از آگهی‌های پلتفرم‌های آنلاین حذف شدند. چرا که وزارت صمت معتقد بود درج آگهی در سایت‌ها و پلتفرم‌های آنلاین باعث ایجاد یک هیجان کادذب در بازار مسکن می‌شود.

حالا اپلیکیشن دیوار سعی کرده است با ارائه یک فرمول جدید ثبات را در بازار مسکن حفظ کنند. دیوار فرمی را در اختیار خریداران و فروشندگان قرار می‌دهند و از آن‌ها می‌خواهند مشخصات خانه، سال ساخت خانه، میزان کارکرد و قیمت معامله شده را در آن بنویسند.

از سوی دیگر، استهلاک یک خانه چند سال (قدیمی) با ویژگی‌های مختلف به‌کمک داده‌های بلندمدت آگهی‌ها توسط مدل‌های هوش مصنوعی دیوار به‌دست می‌اید و با کم کردن مقدار سال‌های ساخت، یک «قیمت منصفانه» برای آن خانه حاصل می‌شود.

این‌ها تنها چهار اپلیکیشن فعال در حوزه املاک بودند. در حال حاضر، چندین استارتاپ در زمینه ساخت‌ و ساز شامل قبل، حین و پس از ساخت‌، در سراسر کشور فعالیت می‌ ‌کنند که اغلب آنها، وب سایت‌ها و اپلیکیشن‌ های املاک یا مرتبط با آن هستند که کار را برای افرادی که در جستجو مسکن هستند، بسیار راحت کرده‌اند.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.