موضوعات داغ: # عرضه کالا در بورس کالا # پیش بینی بازارها # ارزش معاملات بورس # ارزش دلاری بورس # سهامداران بورس # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # قیمت سکه

گوگل 20 ساله شد

تامین مالی کارمندان سابق گوگل
در سال 1998 که به همت لری پیج و سرگئی برین دو دانشجوی دکتری در دانشگاه استنفورد کالیفرنیا، گوگل برای نخستین بار پا به دنیای وب گذاشت.

وقتی گوگل 20 سال قبل کار خود را آغاز کرد تنها دلیل خود را نظم دادن به اطلاعات جهان و قابل استفاده بودن آن برای تمام مردم دنیا دانست که البته یک ایده بسیار بلندپروازانه به چشم می‌آمد.

به گزارش تجارت‌نیوز، درسال 1998 که به همت لری پیج و سرگئی برین دو دانشجوی دکتری در دانشگاه استنفورد کالیفرنیا، گوگل برای نخستین بار پا به دنیای وب گذاشت 25 میلیون صفحه در این فضا وجود داشت که تقریبا معادل تعداد کتاب‌های یک کتابخانه بزرگ محسوب می‌شد. اما امروزصدها میلیارد صفحه اینترنتی وجود دارد و تعداد اطلاعات آن نیز بیش از همه کتاب‌های موجود در کتابخانه‌های جهان است.

این کمپانی تاکنون رشدی فراگیر داشته و امروزه مردم بیش از 190 کشور جهان می‌توانند در بیش از 150 زبان مختلف به جستجوی موضوعات مورد نظر خود در گوگل بپردازند.

گفتنی است در زمان تولد گوگل، مایکروسافت که ویندوز 8 را بتازگی به بازار عرضه کرده بود، با ارزش 260 میلیارد دلار، ارزشمندترین کمپانی جهان محسوب می‌شد ولی حالا طبق مجله فوربس، گوگل با ارزش 688 میلیارد دلار از مایکروسافت با ارزش 655 میلیارد دلار پیشی گرفته است.

ازسوی دیگر باید گفت امروزه گوگل 8 محصول پرطرفدار دارد که تعداد کاربران هریک از آنها بیش از یک میلیارد نفر است. از سرویس‌های پرطرفدار گوگل می‌توان به جیمیل، یوتیوب، گوگل ترنسلیت، گوگل کروم، گوگل مپ، ویز، گوگل ارث، سیستم عامل اندروید، هنگ آوت و گوگل درایو اشاره کرد. البته گوگل در سال 2016 نیز با گوگل پیکسل به دنیای گوشی‌های هوشمند پا گذاشت.

هرچند گوگل پیشرفت‌های چشمگیری داشته ولی هسته اصلی آن در 20 سال گذشته تغییر چندانی نداشته است؛ موضوعی که در مراسم بیستمین سالگرد تولد گوگل در سانفرانسیسکو مورد توجه قرار گرفت و در این مراسم اعلام شد که گوگل می‌خواهد تغییراتی عمده در بخش جست و جوی خود بویژه در گوشی‌های هوشمند ایجاد کند؛جست و جوهایی که در دو بخش Activity Cards (کارت‌های فعال)و improved Collections (دسته ‌بندی‌های پیشرفته) دسته‌بندی می‌شوند.

هنگام جست و جو، Activity Cards صفحات، سایت‌ها و همچنین سوال‌های مشابه را برای کاربر به نمایش درمی آورد تا بتواند از نتایج جستجوی سایر کاربران هم استفاده کند. البته این نتایج همیشه به کاربر نمایش داده نمی‌شود که مزاحمتی برای وی تلقی شود.

دسته ‌بندی‌های پیشرفته به ویژگی کارت‌های فعال بسیار وابسته است و به کاربر کمک می‌کند تا محتواها را روی گوشی خود دسته‌بندی کند که این موضوع هنگام خرید خانه یا ماشین، برنامه‌ریزی برای عروسی و… می‌تواند به کاربر کمک زیادی کند.

 

منبع: روزنامه ایران

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی