به گزارش تجارتنیوز، بر این اساس با توجه به تاثیرگذاری درج آگهیهای غیر واقعی خودرو و قیمت سازیهای صوری بر اذهان عمومی و ایجاد فضای تشتت و نگرانی عمومی از گرانفروشی، سکوهای درج آگهی خودرو موظف شدند بر روی تمامی بسترهای الکترونیکی خود اعم از وب سایت و نرم افزار موبایل، شش قابلیت مهم را ایجاد نمایند.
بر این اساس امکان احراز هویت آگهیدهندگان، امکان احراز صلاحیت کسب و کاری آگهیدهندگان، امکان احراز وجود خودروی آگهی شده، اختصاص نشان مجزا BADGE، اطلاع رسانی به کاربران و ایجاد امکان مرتب سازی و فیلتر کردن، نمایش مجموع تعداد آگهی های منتشر شده توسط یک آگهی دهنده و اعلام روش نظارت و قیمت آگهی های خودرو این قابلیتها خواهند بود که باید توسط سکوهای درج آگهی خودرو اجرایی شوند.
ظبق اعلام شبکه اطلاعرسانی تولید و تجارت ایران، در این ابلاغیه تاکید شده است که مرکز امور اصناف و بازرگانان(وزارت صمت) ضمن پیگیری اجرای الزامات فوق توسط سکوهای درج آگهی خودرو در مهلت های تعیین شده، عملکرد سکوها را ارزیابی و به صورت مداوم گزارش دهد.
همچنین مرکز توسعه تجارت الکترونیکی(وزارت صمت) نحوه عملکرد سکوها در خصوص مفاد این ابلاغیه را در رتبه بندی کسب و کار الکترونیکی لحاظ خواهد نمود.
بدیهی است در صورت تخلف از الزامات فوق برابر قوانین و مقررات، دادستانی کل کشور با متخلفان برخورد قانونی خواهد کرد.
حالا میخوان از کدوم سیستم احراز هویت استفاده کنن؟
مثلا فراشناسا خیلی بهتره
آقای رییسی دستور دهید خودرو در بازار هم قیمت کارخانه شود نه بیشتر مثل بهمن موتور و مدیران که بعضا بازار ارزانتر از کارخانست اینجوری جلوی سود و دلال بازی مفتی گرفته خواهد شد خواهش ۸۵ میلیون مصرف کننده از وزیر صمت و آقای رییسیست
آخشه راحت شدیم