موضوعات داغ: # بندر شهید رجایی # وام مسکن # ترامپ # عرضه کالا در بورس کالا # صنایع بورس # افزایش قیمت مسکن # افزایش معاملات مسکن # قیمت دلار

کارشناس مسکن : ما علاوه بر احتکار زمین، شاهد احتکار داده هم هستیم!

یک کارشناس مسکن معتقد است گرانی امروز زمین در کشور به دلیل احتکار زمین است اما در حال حاضر ما علاوه بر احتکار زمین، شاهد احتکار داده‌‌ هم هستیم!

به گزارش تجارت نیوز، فرشید ایلاتی کارشناس مسکن در برنامه پایش گفت : گرانی امروز زمین در کشور به دلیل احتکار زمین است اما در حال حاضر ما علاوه بر احتکار زمین، شاهد احتکار داده‌‌ هم هستیم! چرا سازمان ملی زمین و مسکن که حجم زیادی زمین در اختیار دارد، اطلاعات اراضی دولتی را در قالب سامانه‌ای شفاف و به مردم معرفی نمی‌کند؟

در جوابیه این سازمان در حالی به مسئولیت حفاظت از زمین‌های دولتی تاکید شده که حجم بالای پرونده‌های زمین‌خواری‌ نشان می‌دهد که سازمان ملی زمین و مسکن حتی در این زمینه هم درست عمل نکرده؛ وظیفه کنترل بازار زمین و مسکن که بماند.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی