موضوعات داغ: # آزادسازی واردات خودرو # آینده خودرو # تاکسی # دریافت وام # آمریکا # پوتین # جنگ # ارتش

وزارت راه اعتراف کرد؛ افزایش قیمت زمین، زمینه ساز تورم مسکن!

معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: افزایش هزینه‌های تولید مسکن ناشی از نقدینگی زمینه‌ساز رکود تورم در بازار مسکن خواهد شد.

به گزارش تجارت‌نیوز، هادی عباسی گفت: با افزایش هزینه زمین در اقتصاد کشور شاهد افزایش هزینه های تولید هم خواهیم بود و هرگونه افزایش هزینه تولید ما را به سمت رکود تورمی هدایت می کند و نباید تورم و رکود فشار ناشی از  هزینه ها را دست کم بگیریم.

به گفته معاون مسکن و ساختمان بسیاری از عوامل رکود تورمی ناشی از افزایش هزینه های سوخت و افزایش نقدینگی بوده است و با توجه به آنکه هزینه های زمین در تولید و خدمات بسیار موثر بوده و از سوی دیگر سرمایه گذاری در آن هیچ ریسکی نداشته و دارای بازدهی بسیار بالا است بنابراین باید در این شرایط برنامه ریزی لازم صورت گیرد.

او گفت: رشد قیمت زمین در بازه ۵۰ ساله از قیمت مسکن بیشتر شده است و این افزایش قیمت از جنس ارزش افزوده نیست و یک بخش بدون ریسک و بدون زحمت با نرخ بازگشت سرمایه‌ای بالا است.

بر اساس گزارش تجارت‌نیوز، این در حالی ست که پیش از این عرضه فولاد و سیمان در بورس کالا به عنوان عامل تورم مسکن معرفی شده بود.

در هفته‌های گذشته ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم، دستور داد تا برای کاهش قیمت مسکن، قیمت فولاد و سیمان کاهش یابد. عرضه سیمان و فولاد خارج از فضای بورس کالا پیشنهادی بود که از سوی تیم اقتصادی او مطرح شد که رئیس سازمان بورس، اجرای این پیشنهاد را منتفی دانست.

 

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی