خبر مهم:

کد مطلب: ۶۵۶۸۲۷

شرایط واگذاری زمین به خانواده‌های ۳ فرزنده

شرایط واگذاری زمین به خانواده‌های ۳ فرزنده

بر اساس آیین نامه‌ جدید وزارت راه و شهرسازی تنها به خانواده‌هایی که سه فرزند یا بیشتر از یک همسر باشد زمین یا مسکن تعلق می‌گیرد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، شرایط واگذاری زمین به خانواده‌های ۳ فرزنده چیست؟

به نقل از مهر ، بر اساس ماده ۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت وزارت راه و شهرسازی مکلف به تأمین زمین یا مسکن برای خانوارهایی است که فرزند سوم یا بیشتر آنها از تاریخ ۲۴ آبان ۱۴۰۰ (تاریخ تصویب قانون مذکور) به دنیا آمده باشد، است.

متن این ماده قانونی به این شرح است:

ماده ۴- به منظور تحقق بند «چ» ماده (۱۰۲) قانون پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران دولت مکلف است یک قطعه زمین یا واحد مسکونی حداکثر به میزان ۲۰۰ متر مربع منطبق با ضوابط حد نصاب تفکیک بر اساس طرح‌های هادی روستایی و شهری یا طرح‌های جامع و تفصیلی شهری مصوب برای ساکنین در روستاها یا شهرهای کمتر از ۵۰۰ هزار نفر پس از تولد فرزند سوم و بیشتر به‌صورت مشترک و بالمناصفه به پدر و مادر، در همان محل بر اساس هزینه آماده‌سازی فقط برای یک بار به صورت فروش اقساطی با ۲ سال تنفس و ۸ سال اقساط اعطا نماید و سند مالکیت، پس از پرداخت آخرین قسط، ظرف حداکثر یک ماه، به مالکین تحویل داده می‌شود.

بر اساس تبصره ۳ این ماده از قانون جوانی جمعیت، وزارت راه و شهرسازی مکلف است ظرف ۳ ماه از تصویب و ابلاغ قانون، آئین نامه اجرایی ماده ۴ را تهیه و به تصویب هیئت وزیران برساند.

برخی مواد آئین نامه پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی به این شرح است:

در آئین نامه پیشنهادی وزارت راه و شهرسازی آمده که این ماده قانونی (اعطای زمین یا مسکن به خانوارهای ۳ فرزند و بیشتر) مشمول شهرهایی می‌شود که نرخ زاد و ولد در شهر زادگاه پدر یا فرزند بالای ۲.۵ باشد.

در صورتی که بر روی زمینی که به خانوارها در شهرهای زیر ۵۰۰ هزار نفر داده می‌شود، ساخت و ساز صورت نگیرد، زمین به دولت مسترد خواهد شد.

در صورتی که دولت زمین نداشته باشد، در شهرهای زیر ۵۰۰ هزار نفر جمعیت، یک واحد مسکونی دولتی با قیمت تمام شده ساخت و با تنفس ۲ ساله و اقساط ۸ ساله به خانوار داده می‌شود.

زمین یا واحد مسکونی فرزندآوری بالمنفاصه (به صورت نصف نصف) به پدر و مادر داده می‌شود.

خانوارهای چند همسری به خانواده‌هایی که ۳ فرزند یا بیشتر از یک پدر و مادر به دنیا آمده باشند داده می‌شود.

اولویت با خانوارهایی است که فرم «ج» آنها سبز باشد و از خدمات مسکن دولتی قبلاً استفاده نکرده باشند ولی اگر فرم «ج» خانواده‌ای قرمز بود، اجرای این قانون شامل آنها نیز می‌شود.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • ناشناس

    سلام یک ماهه برای وام ۶۰ میلیونی فرزند سوم توکرج ثبت نام کردم همه شرایط رو هم داشتم کد رهگیری هم گرفتم هیچ خبری نیست بانک هم میگه برای ما هیچی اعلام نشده تو پرداخت یه وام موندن بعد برای زمین و مسکن و خودرو و حق اولاد و هزار چیز دیگه وعده میدن بابا لااقل هیچی نگین

  • اسماعیل

    آخر نفهمیدیم که نرخ باروری باید کمتراز2.5باشه یابیشتر

  • ناشناس

    چرا فرق می زارید بین خانواده ها کسی که تولد فرزند سومش قبل از آبان 400هست چه گناهی کرده قانون یابرای همه یا هیچ کس

  • ناشناس

    زمینی که پول ساخت نداشته باشی چه فایده عقل کل یه چیزی بده که نقد باشه وبدردی

  • ناشناس

    این چه قانونیه من ۴بچه با تفاوت سنی کم تو یک خونه پنجاه متری زندگی میکنم نه خونه گیرم میاد نه زمین به من تعلق میگیره چون بچه چهارمم۹۹/۱۱به دنیا اومده با اون قانون تصویب کردناشون

  • ناشناس

    سلام من سرپرست و مادر 3فرزند هستم و چگونه میشه برای زمین و تهیه کرد و بنده تحت حمایت کمیته امداد هستم و گنبد کاووس مستاجر هستم

  • ناشناس

    سلام ماکه فرزند سه قلو داریم خانه نداریم متولدین ۱۳۹۹۱۱۱۷متولدشدند ما چه گناهی داریم کمیته امداد هستم چکار کنیم

  • ناشناس

    سلام من سه فرزند دارم اجاره نشین هستم بیکار و مریض هستم با این شرایط به من مسکن تعلق می گیرد یا نه
    ۶

  • ناشناس

    سلام من سه تافرزنددارم فرزندسوم من سال ۹۹بدنیاامده دی ماه ایابه ماهم تعلق میگیره زمین چون من یک کارگردانان حاضر مستاجرهستم بزورحرج خونه رودرمیارم ممنون میشم به ماهم بدین

  • ناشناس

    سلام من مادر سه فرزند هستم همسرم کارگر ومستاجر هستیم با این شرایط به ما خونه یا زمین تعلق میگیرد یا نه؟؟؟