به گزارش تجارتنیوز، یازدهمین ماه سال در حالی به پایان رسید که بیشتر بازارهای مالی بازدهی منفی داشتند و رشد بازار سرمایه اندک بود. بازدهی بازارها در بهمن ۱۴۰۰ چگونه بود؟
قیمت دلار
قیمت دلار در بهمن، ۲،۴۵ درصد افت داشت. صرافی ملی، در روز ۳۰ دی سال جاری نرخ فروش دلار را ۲۵,۷۰۴ تومان اعلام کرد.
این در حالی است که نرخ صرافی ملی در روز ۳۰ بهمن ۲۵,۰۷۴ تومان به ثبت رسید.
قیمت طلا و سکه
بازار طلا نیز در ماه گذشته، ۲،۴۶ درصد افت کرد.
قیمت طلا در آخرین روز دی ۱۴۰۰، یک میلیون و ۲۱۸ هزار و ۴۲۶ تومان بود. در حالی که بازار در روز گذشته، با قیمت یک میلیون و ۱۸۸ هزار و ۴۱۵ تومان به کار خود پایان داد.
خریداران بازار سکه نیز با ضرر مواجه شدند. افت قیمت سکه طرح جدید، ۳،۶۰ درصد بود.
قیمت سکه در آخرین روز دی سال جاری، ۱۲ میلیون و ۲۲۰ هزار تومان بود و در روز پایانی بهمن به ۱۱ میلیون و ۷۸۰ هزار تومان رسید.
بورس
در وجه دیگری از بازدهی بازارها در بهمن ۱۴۰۰، شاخص کل بورس اما در ماه گذشته اندکی رشد کرد. بورس دی را در سطح یک میلیون و ۲۷۹ هزار واحدی به پایان رساند.
این در حالی است که شاخص کل بورس روز گذشته، حدود یکمیلیون و ۲۸۲ هزار واحد بود. این ارقام به معنای رشد ۰،۲۳ درصدی شاخص کل است.
مسکن
در ادامه بررسی بازدهی بازارها در بهمن ۱۴۰۰، باید به مسکن اشاره کرد که با اندکی رشد همراه بود. به گزارش مرکز آمار شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور در این گروه، در بهمن ۱۴۰۰ نسبت به ماه قبل ۰،۷ درصد افزایش داشت.
در حالی که قیمت مسکن در دی، نسبت به ماه قبل از آن ۴٫۴ درصد رشد کرده بود.
کالاهای بادوام
در وجه دیگری از بازدهی بازارها در بهمن ۱۴۰۰، بازار کالاهای با دوام هم در ماه گذشته افزایشی بود. شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور در این گروه، در بهمن ۱۴۰۰ نسبت به ماه قبل ۱،۲ درصد رشد کرد.
این در حالی است که شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور در گروه کالاهای بادوام در دی، ۲،۵ درصد افزایش یافته بود (مرکز آمار).
![بازدهی بازارها در بهمن ۱۴۰۰](https://tejaratnews.com/wp-content/uploads/2022/02/بازدهی-بازارها-در-بهمن-1400.jpg)
بازدهی بازارها در بهمن ۱۴۰۰
رشد اندک بورس دلیل بر ضرر نیست، چرا؟
چون ویژگی بورس قدرت نقدشوندگی بالا است و تکنیکال هایی که با علم بورسی آشنا هستند در کف سهامی که پتانسیل رشد در میان مدت دارند وارد می شوند و سود خوبی می برند ولی افرادی که دیمی وار وارد بازار می شوند متضرر می شوند.
بورس در تمام دنیا سود و زیان با هم دارد سودش برای تکنیکال هایی است که با علم بنیادین و به روز وارد بازار می شوند و ضررش برای افرادی است که دیمی وار وارد بازار می شوند.
در عین حال مجلس و دولت از چندین ماه قبل با بسته های حمایتی و تبصره های جدید حمایت خود را از بورس انجام داده اند و شاخص اگرچه صعودی نبوده ولی ریزش چندانی نداشته است و متعادل دنبال می شود و سهام داران متضرر باید قدردان حمایت ها باشند و برای فرار از مسئولیت ضرر، کامنت سم پاشی و گلایه نگذارند و بازار را بهم نریزند.
شاخص هم یواش یواش به تعادل می رسد و با توجه به ارزندگی سهام در قیمت های فعلی با ورود پول های هوشمند رشدش آغاز می شود.
آخه چی بگم به شما. وقتی همه سهام ها با هم سقوط می کنند و یا مثبت می شوند، تحلیل تکنیکال یا بنیادی چه کاربردی داره؟
وقتی سهم های شاخص ساز و همچنین بیشتر سهم ها دولتی است از دست تکنیکالیست و … چی برمی آید. فقط شانسی است که تعداد کمی از افراد زمانی که دولت قصد دارد با به اصطلاح رونق دادن بازار، ملت را تلکه کنه وارد بازاز می شند و سود خوشون را می برند و می زارند به حساب تکنیکالیست بودن و باهوش بودن خودشون.
رشد اندک بورس خواهشا حرف خنده دار نزنید کدوم رشد منظورتون درجا زدن بورسه دیگه