موضوعات داغ: # ماینر # گواهی سکه # خرید خانه # قیمت آپارتمان # قیمت خانه

تولید بنزین رکورد زد

قیمت بنزین

سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی گفت: سال گذشته تولید بنزین رکورد زد و به بیش ۱۰۰ میلیون لیتر در روز رسید که این موضوع نشان‌دهنده افزایش ظرفیت پالایشی است.

به گزارش تجارت‌نیوز، زیبا اسماعیلی با اشاره به میزان تولید بنزین در ایران در سال گذشته، اظهار کرد: سال گذشته تولید بنزین رکورد زد و به بیش ۱۰۰ میلیون لیتر در روز رسید که این موضوع نشان‌دهنده افزایش ظرفیت پالایشی است.

وی با بیان این‌که میزان پالایش ایران، دو میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه است، افزود: از این میزان، یک میلیون ۷۰۰ هزار بشکه نفت خام است و مابقی مربوط به تصفیه میعانات گازی در پالایشگاه ستاره خلیج فارس است که به فرآورده‌های باارزش تبدیل می‌شود.

به گفته سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، در حال حاضر روزانه بیش از ۴۰ میلیون لیتر بنزین با کیفیت یورو چهار و یورو پنج در پالایشگاه ستاره خلیج فارس تولید می‌شود.

منبع: ایسنا

 

نظرات