به گزارش تجارتنیوز، بر اساس اطلاعات به دست آمده از سایت دیوار و قیمت مسکن در برخی از مناطق شیراز، لیستی از متوسط قیمت خرید آپارتمان در برخی از مناطق شیراز به دست آمده است.
برخی از گران قیمت شیراز برای خرید مسکن کدامند؟
بر اساس قیمتهای ذکر شده در جدول زیر، شهر صدرا با متوسط قیمت ۸٫۲ میلیون تومان برای هر متر مربع خانه و قضرالدشت ۳۸٫۷ میلیون تومان برای هر متر مسکن ارزانترین و گرانترین منطقه در بین مناطق جدول زیر هستند.
هر متر مربع آپارتمان در محله فرهنگیان ۱۱٫۲ میلیون تومان، شهرک امام رضا (فرگاز) و شهرک سراج با قیمت ۱۲٫۷ میلیون تومان ثبت شده است.
تاچارا با متوسط قیمت ۱۸٫۸ میلیون تومان، زرهی ۱۹٫۸ میلیون تومان و معالی آباد ۱۹٫۸ میلیون تومان ثبت شده است. معالی آباد در کنار فرهنگ شهر با کاهش شش درصدی در نرخ خرید مسکن، بیشترین نرخ کاهش قیمت را در یک هفته گذشته ثبت کردند.
قدوسی غربی با نرخ ۲۸ میلیون تومان و قصرالدشت با قیمت ۳۸ میلیون تومان در بین مناطق موجود در جدول زیر و در برابر بسیاری از مناطق شیراز، قیمت بالاتری برای خرید مسکن را دارند.
در جدول زیر متوسط قیمت خرید خانه در برخی از مناطق شیراز را مشاهده میکنید.(دقت داشته باشید قیمتها متوسط قیمت یک متر مربع آپارتمان مسکونی دو تا پنج سال در شهر شیراز و حومه در ۱۰ روز گذشته آگهیهای دیوار است.)
درشهر صدرا قیمتها الکی بالا رفته، خانه های قدیمی که کیفیتی هم ندارند، نسبت به سه سال پیش 3 تا10 برابر شده!!!! ؟! اینها چه فکرکردند آیا مردم، پول وثروت، اختلاسگران ودولتمردان مفت خور رادارند!؟!؟
مردم عادی آرزوی چندمیلیون رادارند تازندگی روزمره خودرابگذرانند؟؟!؟؟
مردم شهرهایی مانند شیراز واصفهان باید ازبی آبی کوچ کنند!؟ دیگه گرانی قیمت مسکن دراین شهرها معنایی نداره!؟!
اخه بی وجدانها۱۰میلیون درصدرفته بالاحالامیگید۶درصدبیادپایین
تعداد بنگاه های املاک شیراز نیاز کل قاره ی اسیا رو تامین میکنه.تو هر خیابون حداقل صد تا مشاور املاک هست.اینم کرکرد دولت در جهت اشتغالزایی.پدر مردم رو در اوردن.به نرخ اتحادیه هم قانع نیستن.اگه دولت واقعا میخواد کاری کنه باید اول بساط اینا رو جمع کنه
واقعا ،احسنت ،بهترین راه برای ثبات مسکن از بین بردن همین بنگاهها ببخشید هست.
دقیقا ریشه فساد و افزایش قیمتهان
من دیروز یک آپارتمان قصردشت تقاطع شاهد قیمت گرفتم متری ۶۰ میلیون کجا ۳۸ میلیون؟
ما که هیچ تغییر ندیدیم بنگاه ومشاور املاک به سلیقه و نظر شخصی خودشان بدون نظارت تعیین نرخ گران می کنند اگر مسئولین خودشان نرخ هر منطقه وناحیه از شیراز را به صورت نرخ بندی هر متر مربع را به بنگاه های مشاور املاک می دادند دیگه کسی ایجاد تورم وگرانی بازار مسکن را نداشت ومسکن با قیمت اصلی خودش فروش می رفت
مسکن و زمین و خانه زیاده است فقط یه مشکل است خریدار نیست و پولی در کار نیست حتلا فکر می کنن گرونترش کنن ملت می خرن خخخ
اصلاً صدرا این قیمت ها نیس مگر مسکن مهر
واقعا
چرا اینقدر اخبار چرت وپرت صدرا اینقدر ها ارزون نیس که پایین ترین جای شیراز باشه من نمی دونم از کدوم منبع معتبر به اصطلاح اطلاع کسب می کنند واین نرخ های غلط رو میدن
حالا خریداری نباشه .هیچ فرقی نمیکنه چون هیچ فروشنده ای هم ارزون نمیفروشه.
قیمت معاملاتی تقریبا داره به ۴۰ درصد پایین تر از نرخ اعلامی میرسه
تو مناطق شمال شهر و بزرگمتراژ این قیمت ۵۰ درصد یعنی دقیقا نصف هست
کسی باور نداره ملکشو آگهی کنه تا ببینه و مطمئن شه بالاترین قیمت پیشنهادی که دریافت میکنه چقدر پایین تر از نرخ اعلامیش هست.
امتحانش مجانی خواهد بود.اینجوری دستتون میاد وضعیت بازار
میگی نره میگن بدوش ملت پول ندارن اینها گرونترش می کنن
دقیقا ما پول نداریم دیگه گرون و ارزون چه فرقی داره.