به گزارش تجارتنیوز، پروانه اصلانی، گفت: براساس مجوزهای ستاد ملی کرونا در خرداد ماه امسال مقرر شد ثبتنام تا پایان شهریور امسال انجام شود.
وی گفت: کسانی که از نیمه دوم سال گذشته اجارهنامه خود را تمدید کردند، ولی هنوز موفق به دریافت وام ودیعه مسکن نشدند میتوانند تا پایان شهریور در این سامانه ثبتنام کنند.
اصلانی افزود: سیستم بانکی نیز باید براساس سقفی که در مصوبه ستاد ملی کرونا گفته شده پرداخت وام داشته باشند که این مبلغ در تهران از ۵۰ میلیون پارسال به ۷۰ میلیون در امسال رسیده است.
انتخاب بانک عامل
مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: در امسال تا دیروز ۸۰۲ هزار نفر در سامانه، تقاضای وام ودیعه مسکن کردند که ۱۰۱ هزار نفر بانک خود را انتخاب کردند که در انتخاب بانک عامل بجز شخص متقاضی کس دیگری نقش ندارد و متقاضی به محض ثبتنام میتواند بانک عامل خود را انتخاب کند.
وی افزود: بعد از انتخاب بانک عامل، مالکیت همه متقاضیانی که ثبت نام کردهاند کنترل میشود و سپس اسامی نهایی به کارتابل بانکها اعلام خواهد شد. (براساس آئین نامه اجرای قانون ساماندهی و مصوبه ستاد کرونا، سابقه مالکیت باید کنترل شود یعنی کسی میتواند از تسهیلات مسکن استفاده کند که مالک نباشد.)
اصلانی افزود: پرداخت وام ودیعه مسکن در بانکها شرایط خودش را دارد که با دریافت وثیقه لازم وام را پرداخت کنند.
ضرورت وجود اجارهنامه رسمی
مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت: افرادی که دارای اجارهنامه رسمی هستند میتوانند این تسهیلات را دریافت کنند البته کسانی که اجاره نامه خود را نیز پشت نویسی کردهاند یعنی قبلا اجاره نامه نوشتند و برای تمدید آن پشت نویسی کردند برای رسمیت دادن به آن میتوانند با پرداخت ۱۵۰ هزار تومان به مشاورین املاک، این تمدید پشتنویسی شده را در سیستم ثبت کنند و کد رهگیری بگیرند.
وی افزود: اگر اجارهنامه از اول به صورت دستی بوده و در هیچ بنگاه مشاور املاکی نوشته نشده با پرداخت ۲۵۰ هزار تومان به مشاورین املاک با حضور موجر و مستاجر کد رهگیری داده میشود.
اصلانی با اشاره به این که دریافت کد رهگیری راهی برای شناسایی مستاجران است افزود: برای پرداخت این تسهیلات متراژ مسکن و تعداد خانوار بررسی نمیشود.
مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی در پایان گفت: بانک مرکزی ۱۰ هزار میلیارد تومان باقیماندهی اعتباری که پارسال برای پرداخت وام ودیعه مسکن در نظر گرفته بود در امسال از طریق ۱۳ بانک عامل به متقاضیان پرداخت میکند.پارسال برخی بانکها سهمیه تخصیص داده شده خود را در قالب وام ودیعه مسکن به متقاضان پرداخت کردند، اما در برخی دیگر، بخشی از سهمیه توزیع نشد که امسال پرداخت میشود بنابراین بانک مرکزی توزیع اعتبار جدید نداشته است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
آخرین اخبار حوزه مسکن را در صفحه مسکن تجارتنیوز بخوانید.
لطفامهلت ثبت نام روتمدیدکنیدخواهشا مانیازشدیدبه این وام داریم
چرا ما همه شرایط را داریم وهمه مدارکشو آماده کردیم ولی در انتخاب بانک به مشکل مواجه شدیم..شعبه بانک وقبول نمیکنه
رفتم بانک ضامن میخواد سفته قبول نمیکند
۴۰ ت پول کافی نت دادم ووو آقای رئیسی لطفا بگین با سفته قبول کنن اون کسانی که صدها میلیاردتومان خوردن ضامن بردن؟؟؟؟
چرا دروغ تحویل مردم میدین ؟؟؟
بیست روزه دنبال وام از بنگاه به کافی نت از اونجا به بانک ملی ،ملل ،ملت ،صادرات ،۰۰۰پاس داده میشیم ولی وام نمیدن میگن سهمیه نداریم
مگه لرستانی ها بنده خدا نیستن
فرمانداری رفتم ،دفترنماینده رفتم،چرا کسی به دادمون نمیرسه
دوتا ضامن کارمند رسمی میخواد منه مستاجر از کجا اخه
ای بابا فقط اعلام میکنن وام .دیگه ایا دولت پیگری میکنه که اصلا چی شد چی نشد یا اصلا با این پول میشه خونه اجاره کنی .خوب چه قانونی چه دولتی ننگی کاش جناب رئیسی یه سری به بنگاه املاک بزن بعد مبلغ وام تعیین کنن …کاش کاش
سلام یه دونه چک برگشتی دارم اونم به مبلغ دومیلیون تومن اونم رو دزدیدن حالا نمیتونم وام بگیرم خدا این گناهی هست طرف میلیارد ها پول اینور اونور میکنه
به خانواده های داری فرزند معلول مسکن ملی بدهند شرط وارد کردن مشخصات صاحب خانه را هم بردارند صاحبخانه ها از ترس مالیات اجازه استفاده و درج کد ملیشون را به مستاجر نمیدهند اینقدر راه دارید که بفهمید چه افرادی خانه ندارند
کامنتم که میزاری مینویسه تهمت و افترا منتشر نمیشه خخخخخ ای از سایتشون چه برسه به بانک خدایاااا
من که بره هر وامی که دولت گفت هر بانکی رفتم انگار قراره از جیبشون پول بدن .برا وام بازنشستگی بانک رفاه رفتم گفتن باید شیش ماه پولت بخوابه تو حساب بعد بهت وام میدیم ۱۸ درصد .برا وام مستعجری رفتم گفتن مدارک قبول نمیکنیم بودجه نیست یه فکری به حال بانکها بکنین که بودجه رو نگه میدارن که از آخر که مهلت همه واما تموم شد بین خودشون تقسیم میکنن و با باز پرداخت خیلی کم خودشونو همکاراشون میخورن