خبر مهم:

کد مطلب: ۱۹۹۶۷۳

افزایش ظرفیت تولید فولاد به ۵۵ میلیون تن

افزایش ظرفیت تولید فولاد به 55 میلیون تن

مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران گفت: امروز ظرفیت تولید در بخش فولاد به 31.6 میلیون تن رسیده و بالغ بر 23.4 میلیون تن نیز در دست اجرا قرار دارد که به این ترتیب به 55 میلیون تن می‌رسد.

مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران گفت: امروز ظرفیت تولید در بخش فولاد به 31.6 میلیون تن رسیده و بالغ بر 23.4 میلیون تن نیز در دست اجرا قرار دارد که به این ترتیب به 55 میلیون تن می‌رسد.

به گزارش تجارت‌نیوز ، منصور یزدی‌زاده، روز شنبه در نشست تخصصی مدیریت ارتباط انرژی، محیط زیست و آب در صنعت فولاد در محل پژوهشکده انرژی دانشگاه شریف اظهار داشت: انتظار می‌رود در افق 1404 به ظرفیت 55 میلیون تن فولاد دست یابیم و سرانه مصرف نیز به بیش از 350 کیلوگرم برسد.

وی پیرامون کمبودهای زنجیره تولید فولاد در افق چشم‌انداز افزود: سنگ آهن 24 میلیون تن، کنسانتره 13.7 میلیون تن و گندله 1.8 میلیون تن کمبود وجود دارد.

به گفته یزدی‌زاده، بر اساس ذخایر شناسایی شده اکنون 3.1 میلیارد تن ذخیره سنگ آهن در کشور وجود دارد که این مواد معدنی هم در سطح و نیز در عمق زمین واقع شده و به‌تازگی ذخایر جدیدی کشف شده است .

وی ایجاد 2 واحد هریک به ظرفیت 10 میلیون تن فولاد در کنار آب‌های جنوب را به عنوان گام‌های توسعه‌ای در این بخش معرفی کرد، که علاوه بر پوشش مصرف داخلی، قابلیت صدور به بازارهای صادراتی خواهند داشت.

یزدی‌زاده گفت: جمهوری اسلامی ظرف 12 سال گذشته از یک کشور 100 درصد وارد کننده فولاد به صادر کننده تبدیل شده، افزود: اکنون ایران بعد از ترکیه، دومین صادرکننده فولاد در منطقه محسوب می‌شود.

انتظار می‌رود میزان صادرات فولاد کشور تا پایان 96 به حدود هشت میلیون تن برسد و در افق چشم‌انداز 1404 بالغ بر 20 میلیون تن صادرات خواهیم داشت.

وی یادآور شد: تراز تجاری فولاد در مدت 10 سال گذشته به میزان 12 میلییون تن منفی بود و این درحالی است که امسال به مثبت پنج میلیون تن خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران ضمن یادآوری اجرای برنامه اکتشاف مواد معدنی در گستره‌ای به وسعت 250 هزار کیلومتر مربع در شرق کشور از سوی سازمان‌های ایمیدرو و زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور گفت: این برنامه از استان سیستان وبلوچستان تا منطقه سنگان در استان خراسان رضوی گسترش یافته است.

وی شکل‌گیری ستاد زنجیره فولاد در دولت دوازدهم را یک اقدام ارزشمند دانست که در کنترل و هدفمندسازی مجوزهای صادره نقش اساسی ایفا خواهد کرد و از روند افسار گسیخته گذشته جلوگیری به عمل می‌آورد.

یزدی‌زاده گفت: هدفمندسازی سرمایه‌گذاری در بخش فولاد، رعایت الزامات زیست محیطی و سامان‌دهی وضعیت اکتشاف از ویژگی فعالیت ستاد زنجیره فولاد محسوب می‌شود.

این نشست تخصصی با همکاری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) تا 18 بهمن در محل پژوهشکده مزبور ادامه دارد.

ایران براساس آمار انجمن جهانی فولاد در سال 2017 به جایگاه سیزدهمین فولاد ساز جهان دست یافت و در افق چشم‌انداز دستیابی به جایگاه هفتم دنیا مورد انتظار است.

منبع: ایرنا

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.