به گزارش تجارتنیوز، با انتشار صورتهای مالی ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ در سامانه کدال، این پرسش مطرح میشود که شرکتهای تولیدکننده محصولات فلزی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل چه عملکردی از خود نشان دادند؟
مقایسه صورتهای مالی ۶ ماهه نخست سال جاری با مدت مشابه سال ۱۴۰۰ نشان میدهد که شرکتهای گروه «فلزات اساسی» کارنامه قابل قبولی نداشتند. به نحوی که تنها سه سهم فلزی بررسی شده در این گزارش توانستند عملکرد بهتری از ۶ ماهه سال گذشته ثبت کنند.
![فلزی](https://tejaratnews.com/wp-content/uploads/2022/10/ezgif.com-gif-maker-1-9-877x1024.webp)
بررسی سود هر سهم نمادهای فلزی در ۶ ماهه ۱۴۰۱
فمراد
شرکت «آلومراد» موفق شد در این دوره EPS خود را با جهش ۱۲۲ درصدی از ۲۰ تومان به ۴۵ تومان برساند. همچنین سود خالص این شرکت در ۶ ماهه سال ۱۴۰۱ به ۹ میلیارد و ۱۴ میلیون تومان رسید.
فگستر
شرکت «گسترش صنایع روی ایران» در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ توانست سود خالص خود را از ۲۲ میلیارد ۱۲۶ میلیون تومان در مدت مشابه سال گذشته به ۴۱ میلیارد و ۱۲۸ میلیون تومان برساند. همچنین EPS این شرکت با جهش ۸۶ درصدی روبرو شد و عدد ۸۲ تومان را ثبت کرد.
فاسمین
شرکت «کالسیمین» موفق شد در ۶ ماهه سال ۱۴۰۱ سود خالص خود را با رشد ۴۹ درصدی به هزار و ۴۸ میلیارد تومان برساند. همچنین این شرکت توانست در این دوره به ازای هر سهم ۱۷۴ تومان سود شناسایی کند. لازم به ذکر است EPS این شرکت در مدت مشابه سال گذشته ۱۱۷ تومان ثبت شده بود.
فولاد
شرکت «فولاد مبارکه اصفهان» در ۶ ماهه نخست سال جاری نتوانست عملکرد دوره مشابه سال ۱۴۰۰ خود را بهبود ببخشد. به نحوی که سود خالص این شرکت با افت ۶ درصدی همراه شد و رقم ۳۲ هزار و ۲۴۱ میلیارد تومان را ثبت کرد. EPS این شرکت نیز در این دوره ۱۱۰ تومان ثبت شده است.
فملی
شرکت «ملی صنایع مس ایران» در این دوره ۵۷ تومان سود به ازای هر سهم شناسایی کرد که در مقایسه با نیمه ابتدایی سال گذشته افت ۶ درصدی را تجربه کرد. همچنین این شرکت در این دوره هزار و ۴۶۵ میلیارد تومان کمتر از ۶ ماهه سال گذشته سودسازی کرده است.
فجهان
«مجتمع جهان فولاد سیرجان» در ۶ ماهه نخست ۱۴۰۱ به ازای هر سهم ۱۹ تومان سود شناسایی کرد که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته با افت ۳۵ درصدی مواجه شده است. همچنین سود خالص این شرکت در ۶ ماهه سال جاری از هزار و ۱۷۹ میلیارد تومان به ۷۶۳ میلیارد و ۶۹۱ میلیون تومان رسید.
هرمز
«فولاد هرمزگان جنوب» در ۶ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۱ با افت ۴۰ درصدی در سودسازی خود روبهرو شد. از این رو سود خالص این شرکت در این دوره به دو هزار و ۵۰۶ میلیارد تومان رسید. EPS این شرکت نیز در این مدت ۱۰۰ تومان ثبت شده است.
فخوز
«فولاد خوزستان» در ۶ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۱ افت ۴۴ درصدی در سودسازی داشت. چرا که سود خالص این شرکت از ۶ هزار و ۶۲۰ میلیارد تومان در مدت مشابه سال گذشته به سه هزار و ۷۳۴ میلیارد تومان رسید. همچنین این شرکت در این دوره توانست به ازای هر سهم ۱۹ تومان سود محقق کند.
زنگان
«صنعت روی زنگان» در ۶ ماهه سال جاری نتوانست عملکرد خوبی از خود نشان دهد. به طوری که سود خالص این شرکت از ۱۶ میلیارد و ۷۳۵ میلیون تومان در مدت مشابه سال قبل به هفت میلیارد و ۳۰۱ میلیون تومان در این دوره کاهش یافت. همچنین این شرکت در این دوره به ازای هر سهم ۷۳ تومان سود شناسایی کرد. گفتنی است این سود در مدت مشابه سال قبل ۱۶۷ تومان ثبت شده بود.
ذوب
«ذوب آهن اصفهان» در حالی که در ۶ ماهه سال ۱۴۰۰ دو هزار و ۱۹۵ میلیارد تومان سود ساخت در مدت مشابه سال جاری متحمل زیان ۷۶۲ میلیارد تومانی شد. همچنین این شرکت در ۶ ماهه سال ۱۴۰۱ به ازای هر سهم ۱۲ تومان زیان شناسایی کرد.
چرا فولاژ توی لیست نیست؟
بازار بورس شده جای برای کلاه برداری پی در پی..وقتی سرمایه سهامدار به فنا میرود وپودر میشود بهترین کار این است که سرمایهگذاری را ملت فراموش کنند..یا سهامداران مال باخته آن کارخانه را مثل اموالشان دود کنند..چرا که از قدیم گفتن دیگی که برای من نجوشه بزار سر سگ توش بجوشه..سه ساله سرمایه ام پودر شد و فقط بدبختی نصیبم شده..