کد مطلب: ۴۶۴۵۹۹

تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

آنالیز بازارها در ۴ ماهه نخست سال ۹۹ / کدام بازارها بیشترین و کمترین سود را داشتند؟

آنالیز بازارها در ۴ ماهه نخست سال ۹۹ / کدام بازارها بیشترین و کمترین سود را داشتند؟

در چهار ماهه نخست امسال بورس بیشترین و دلار کمترین میزان بازدهی را داشته‌اند. بر اساس آمارها در این مدت بورس رشد ۲۷۴ درصدی را تجربه کرد که شش برابر رشد دلار بود.

به گزارش تجارت‌نیوز ، بررسی عملکرد بازارهای مالی نشان می‌دهد از ابتدای سال جاری تا پایان تیر ماه بورس چندین برابر دیگر بازارها رشد داشته است.

رشد ۲۷۴ درصدی بورس

بورس با بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد رشد در چهار ماه اخیر بازدهی ۲۷۴ درصدی را ثبت رسانده است.

شاخص کل بازار سرمایه در پایان سال قبل و در ۱۲ ماهه سال ۹۸ بازدهی ۱۷۸ را از آن خود کرد، اما این شاخص در چهار ماهه نخست سال جاری معادل ۱٫۵ برابر رشد کل سال گذشته، رشد کرده است.

براساس داده‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، شاخص کل این بازار در آخرین روز معاملاتش در اسفند ماه گذشته روی سطح ۵۱۲ هزار واحدی قرار داشت، اما در سال جاری بر شدت رشد آن افزوده شد، این شاخص با یک میلیون و ۴۰۴ هزار واحد تنها در چهار ماه به سطح یک میلیون و ۹۱۶ هزار واحدی قرار گرفت و در آستانه شکستن سد مقاومتی دو میلیون واحدی قرار دارد.

4

بازدهی ۷۴ درصدی سکه

پس از بورس، بیشترین بازدهی مربوط به بازار سکه است.

با استفاده از داده‌های شبکه اطلاع‌رسانی طلا، سکه و ارز، سکه در این چهار ماهی که سپری شد چهار میلیون و ۳۶۰ هزار تومان افزایش قیمت داشت که بازدهی ۷۳٫۹ درصدی را برای سرمایه‌گذاران روی این فلز ارزشمند به همراه داشته است.

آخرین نرخی معامله‌ای سکه در سال ۹۸ معادل پنج میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است که در چهار ماه اخیر با افزایش تدریجی از مرز ۱۰ میلیون تومان عبور کرده است و در آخرین معاملات روز ۳۱ تیر ماه روی نرخ ۱۰ میلیون و ۲۶۰ هزار تومان خریدوفروش شده است.

بازدهی ۵۸ درصدی طلا

طلا با بازدهی چهار ماهه ۵۷٫۸ درصدی پس از بورس و سکه در رتبه سوم جدول بازدهی قرار گرفت.

هر گرم طلای ۱۸ عیار در پایان اسفند ماه گذشته ۶۰۲ هزار تومان نرخ‌گذاری شده بود اما در این چهار ماهی که از سال ۹۹ گذشته حدود ۳۴۸ هزار تومان افزایش قیمت را تجربه کرده و در پایان تیر ماه امسال به رقم ۹۵۰ هزار تومان رسیده است.

طلا نیز از سد مقاومتی یک میلیون تومان گذشت اما در هفته پایان تیر ماه به به عقب برگشت.

بازدهی ۳۷ درصدی دلار

شاخص بازار ارز از ابتدای فروردین ماه تا پایان تیر ماه امسال بیش از پنج هزار تومان افزایش قیمت را تجربه کرد. البته در برخی از روزها میزان افزایش قیمت بیشتر از این رقم بود.

براساس نرخ‌های اعلامی صرافی ملی، قیمت دلار در آخرین روز کاری اسفند ماه سال ۹۸ روی نرخ ۱۴ هزار و ۹۰۰ تومان به کار خود پایان داد اما در چهار ماهه اخیر با افزایش قیمت پنج هزار و ۵۵۰ تومان تومانی به رقم ۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان رسیده و بازدهی ۳۷ درصدی را به ثبت رسانده است.

برای اطلاع از سیگنال‌هایی درباره آینده بازار دلار گزارش « ۳ سیگنال مهم برای قیمت دلار / آینده بازار ارز ایران چه می‌شود؟ » را بخوانید.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • ناشناس

    با سلام.آقا آدم سردر نمیاره چرا مادر بورس داریم ضرر میکنیم اما فامیل های ما که نظامی اند با پول کم سودهای میلیونی از بورس خارج میکنند. باتشکر

  • ناشناس

    بورس عقب ماندگی سالیان را هنوز دارد جبران میکند و نیز این تفاوت بازار سودساز و مولد با غیر مولد است که سبب پیشرو بودن بورس و بازده بیشتر آن است

  • ناشناس

    سلام به نظرشما بورس امسال خوب میشه؟

  • ناشناس

    طبیعی است که بورس بازدهی بیشتر داشته باشد هر بازاری ریسک بیشتری داشته باشد (البته برای کسانی که آموزش مدیریت ریسک را داشته باشند) بازده بیشتری دارد همچنین افزایش ارزش داراییها و رشد سود صنایع اعم از فروش داخل و صادراتی هم سبب اضافه بازده آن است. بازده هرچه بیشتر نتیجه تحلیل سهام و صرف سرمایه و در ابتدا انتخاب سهام درست و بررسی مداوم قیمت و وضعیت شرکتها و در آخر صبوری و سهامداری و پرهیز از تصمیمات شتابزده وتقلیدی است