خبر مهم:

کد مطلب: ۵۲۳۷۰۲

تجارت‌نیوز گزارش می‌دهد:

آخرین وضعیت مالی ۹ بانک بورسی / کدام بانک‌ها زیان انباشته دارند؟

آخرین وضعیت مالی ۹ بانک بورسی / کدام بانک‌ها زیان انباشته دارند؟

آخرین صورت‌های مالی منتشر شده بانک‌ها نشان می‌دهد؛ ۹ بانک بورسی در مجموع حدود ۸۶ هزار میلیارد تومان زیان انباشته دارند. برای درک بهتر این عدد خوب است بدانید کل درآمد نفتی کشور در ۱۱ ماهه ابتدایی سال ۹۹، ۱۰ هزار میلیارد تومان بوده است.

به گزارش تجارت‌نیوز ، آخرین صورت‌های مالی منتشر شده بانک‌ها در سامانه کدال مربوط به ۹ ماهه ابتدایی سال ۹۹ است. در ادامه لیست ۹ بانک دارای زیان انباشته به همراه میزان زیان و وضعیت دارایی و بدهی آن‌ها آمده است. تجارت‌نیوز به محض انتشار صورت‌های مالی سالانه بانک‌ها( ۱۲ ماهه منتهی به پایان ۹۹) اطلاعات بیشتر را منتشر می‌کند.

صادرات

آخرین صورت مالی منتشر شده (منتهی به پایان آذرسال جاری) این بانک حاکی از آن است که بانک صادرات، ۴۳۳٫۸ هزار میلیارد تومان دارایی و در مقابل ۴۱۱٫۳ هزار میلیارد تومان بدهی دارد.
بانک صادرات ابتدای دوره مالی خود (پایان سال ۹۸) هشت هزار و ۱۹ میلیارد تومان زیان انباشته داشته است. طی ۹ ماه ابتدای امسال موفق شده ۶۰ درصد از این زیان را جبران کند. با این حال بانک صادرات هنوز هم سه هزار و ۲۵۹ میلیارد تومان زیان انباشته دارد.

تجارت

بررسی صورت‌ مالی منتشر شده ۱۲ ماهه منتهی به پایان آذر ۹۹ بانک تجارت نشان می‌دهد ابتدای دوره این بانک ۱۰ هزار و ۷۱۷ میلیارد تومان زیان انباشته داشته است. در طول دوره با این که موفق شده شش هزار و ۲۲۱ میلیارد تومان از این زیان را جبران کند اما پایان دوره همچنان چهارهزار و ۴۹۵ میلیارد تومان زیان انباشته برای آن باقی مانده است.

جمع دارایی‌های بانک تجارت در پایان آذر ماه امسال به ۳۳۲ هزار و ۴۹۰ میلیارد تومان رسیده، این درحالی است که پایان اسفند ۹۸ مجموع دارایی‌های آن ۲۴۸ هزار و ۲۱۳ میلیارد تومان بوده است.

سرمایه

براساس صورت‌مالی منتشر شده بانک سرمایه در سامانه جامع ناشران (کدال) پایان اسفند سال ۹۸ این بانک ۲۶ هزار و ۹۷۱ میلیارد تومان زیان انباشته داشته است.

طی این ۹ ماه، پنج هزار و ۸۸۱ میلیارد تومان دیگر هم بر زیانش افزوده شده و این زیان تا پایان آذر ماه سال جاری به ۳۲ هزار و ۸۵۳ میلیارد تومان رسیده است. درحالی که سرمایه ثبت شده این بانک تنها ۴۰۰ میلیارد تومان است، بنابراین در حال حاضر زیان بانک سرمایه بیش از ۸۲ برابر سرمایه‌اش است.

شهر

بر اساس صورت‌ مالی منتشر شده، بانک شهر در ابتدای دوره ۹ ماهه، ۱۹ هزار و ۸۶۴ میلیارد تومان زیان انباشته داشته است. در طی دوره، این بانک نه‌تنها موفق به کسب سود برای جبران بخشی از زیان انباشته‌اش نشده، بلکه دو هزار و ۱۰۵ میلیارد تومان دیگر هم زیان به بار آورده است.

بنابراین زیان انباشته بانک شهر پایان آذر ماه سال جاری به رقم ۲۱ هزار و ۹۷۰ میلیارد تومان رسیده است.

ایران زمین

بخش مربوط به سود و زیان در صورت‌مالی ۹ ماهه بانک ایران زمین نشان می‌دهد این بانک در حال حاضر بیش از ۲۸ برابر سرمایه ثبت شده‌اش زیان انباشته دارد.

مبلغ زیان انباشته بانک تا پایان آذر ماه سال جاری ۱۱ هزار و ۲۶۹ میلیارد تومان شده است. یعنی رقمی حدود سه ماه یارانه نقدی کل مردم ایران!

دی

همچنین در دوره ۹ ماه ابتدای امسال، این بانک ۱۰ هزار میلیارد تومان زیان انباشته داشته است و در طول فروردین تا پایان آذر ماه موفق شده با کسب حدود سه هزار میلیارد تومان سود، بخش کوچکی از زیان انباشته خود را جبران کند.

با این حساب در پایان آذر ماه امسال زیان انباشته بانک دی به ۷٫۸ هزار میلیارد تومان کاهش پیدا کرده است. این حجم زیان برای تاسیس دوبانک به بزرگی بانک کارآفرین کافی است.

گردشگری

در آخرین ترازنامه منتشر شده بانک گردشگری، این بانک ۱۸ میلیارد تومان زیان انباشته دارد. البته به نظر می‌رسد مدتی طولانی زمان برده تا بانک بتواند زیان خود را کاهش داده و به این رقم برساند.

پایان سال ۹۷ این بانک ۲۹۵ میلیارد تومان زیان انباشته داشته که تا پایان سال ۹۸ آن را به ۲۳۴ میلیارد تومان رسانده است.

صورت مالی منتهی به پایان خرداد ۹۹ نشان می‌داد در سه ماهه ابتدایی امسال بانک گردشگری توانسته زیان انباشته خود را تقریبا نصف کند و به رقم ۱۲۶ میلیارد تومان برساند.

تا پایان شش ماهه ابتدایی امسال هم مبلغ زیان انباشته به ۷۵ میلیارد تومان رسید و حالا با گذشت ۹ ماه از سال، مبلغ این زیان ۱۸ میلیارد تومان اعلام شده است.

رفاه کارگران

آخرین صورت مالی منتشر شده بانک رفاه ( ۹ ماهه منتهی به پایان آذر ۹۹) نشان می‌دهد زیان انباشته این بانک طی ۹ ماهه ابتدایی امسال ۹۳ درصد کاهش یافته، با این حال هنوز هم صفر نشده و در حال حاضر بانک رفاه ۸۴ میلیارد و ۸۶۳ میلیون تومان زیان انباشته دارد.

در حال حاضر این بانک ۱۵۴ هزار و ۸۸۱ میلیارد تومان بدهی دارد که بیشتر آن ناشی از افزایش سپرده‌ها بوده است. در طرف دیگر هم ۱۶۳ هزار و ۹۴۸ میلیارد تومان دارایی دارد که وصول مطالبات از بانک‌ها و سایر موسسات اعتباری در رشد آن بیشترین تاثیر را داشته است. بنابراین تا پایان آذر ماه ۹۹ ، دارایی بانک رفاه ۹ هزار و ۶۶ میلیارد تومان بیش از دارایی‌های آن است.

پارسیان

آخرین صورت مالی منتشر شده پارسیان مربوط به شش ماهه منتهی به پایان شهریور سال جاری است. بر اساس همین صورت مالی، پارسیان سه هزار و ۹۴۷ میلیارد تومان زیان انباشته دارد.

تا پایان شش ماه ابتدایی امسال دارایی این بانک به ۱۸۳ هزار و ۱۱۰ میلیارد تومان رسیده است. عمده این افزایش دارایی ناشی از رشد «تسهیلات اعطایی به اشخاص دولتی به غیر از بانک‌ها» بوده است. بدهی آن هم در این ترازنامه ۱۷۰ هزار و ۵۸۶ میلیارد تومان اعلام شده که ظاهرا بیشتر تحت تاثیر افزایش «سپرده‌های دیداری» بوده است.

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.

  • داریانی

    بورس کشور سرمایه ما را بی ارزش می کند رشد قیمت خودرو و آپارتمان و خانه و مواد غذایی و…..را ببنید آنوقت سهم ۴۰۰۰ تومانی به راحتی می شود ۱۷۰۰ تومان و بعضی از سهم ها طی ۲ تا ۳ سال رشد نمی کنند سهام خاور و گروه بهمن و خکرمان و تلیسه و وهور و شفارا و بکهنوج و ….را ببنید سهامداران بشدت آسیب دیدند ویلا ۳۰۰ میلیونی شده ۳ میلیارد تومان در طی ۲ سال اخیر و انوقت سهامداران در بورس ۵۰ تا ۷۵ درصد در ضرر هستند بعضی از سهم ها طی ۲ سال رشد نکردند این یعنی بی ارزش شدن سرمایه در بورس و…

  • ایرونی

    خوب شد سهام وسپهر رو وقتی هفته گذشته مثبت و سر به سر شد فروختم والا با این زیان ده بودن امیدی به کسب سود از این بانکی ها نداشته باشید

  • ناشناس

    دیگه فکر کنم این تیر آخره مردم بیچاره نوبت پولهای بانکه خدابخیرکنه سال ۱۴۰۰واقعاچه خوابی دیدن??

  • ناشناس

    بورس اگر این عوامل دستوری نباشن نباشند در بازه زمانی مشخص راه خودش رو مثل سالهای ۸۵ تا حالا میره و سودش رو در بازه زمانی مشخص میان مدت و بلند مدت داره منتهی بعض عزیزان رو متاسفانه در سال۹۹ در بازه فروردین تا اردیبهشت بد فریب دادن و افکار عمومی فکر کردن بورس یعنی صرفا سود اونم در کوتاه مدت ۳ ماه یا ۶ ماهه و این فکر غیر منطقی رو متاسفانه همان عوامل دستوری از سوی مسئولین بورسی یا متاسفانه بخش دولتی به وجود اورد والا بورس در مسیر خودش بازار خوبی هست ولی به شرط عدم دخالت ها و متاسفانه سیاست گذاری های غلط در عرصه تصمیم گیری های موثر بر بازار

  • ناشناس

    مردم بدبخت گول زدن چند بورس سبز کردن مردم هم از سرناچاری خونه ها رو فروختن گذاشتن تو بورس حالا کشیدنشون بالا هی میگن بانکها ضرر کردن

  • ناشناس

    من یک مرد ایرانی هستم که سرمایه م رو تو بورس چاپیدن و افسوس میخورم چرا این همه دروغ و نیرنگ میزنند امثال من و با تبلیغ و دعوت‌ کشوندن تو بورس ک بچاپن و مثل‌ مرده ها هیچ امیدی به آینده و زندگی نداریم

  • ناشناس

    این همه سود از مردم بدبخت گرفته میشه کجا میره

  • Remember

    این زیان ها به واسطه ی وام های بلاعوض و بدون بهره به خواص است و الا به مردم عادی که وام با کارمزد و سود ۲۷درصد و.. میدن

  • ناشناس

    باسلام ضرر های سنگینی که مردم تو بورس دیدن یه بی اعتمادی بسیار عمیقی بوجود آورده و به هیچ عنوان مردم به این دولت اعتماد نخواهند کرد ،دولت هم از لحاظ سیاسی و هم اقتصادی کاملا به بن بست رسیده و فقط چشمشنو دوختن به سرمایه های خرد مردم ،حالا نمیدونم برا چاپیدن جیب مردم برا سال آینده چه برنامه ای دارن

  • تقی

    یکی به من بگه با این زیان انباشته بانکها چرا قیمت سهامشان نسبت به شرکتهایی که سود انباشته دارند و سود هم برای سال ۹۹ پیش بینی کردند و گزارش حسابرسی ۹ ماهه هم دادند زیاده کارشناسان بورس خواب هستند یا عمدی در کاره سرمایه مردم رو به فنا بدهند

    • ناشناس

      بدلیل وجود اطلاعات تخصصی افراد عادی نمی دانند پس سوال نمی کنند و کسی پاسخگو نمی شود. افراد و مقامات دست اندکار هم بخود زحمت کار اضافه وروشن کردن این موارد را نمی دهند . اینگونه مردم ضرر پشت ضرر میکنند.